Премиера: Kylie Minogue – Into the Blue

23
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Кайли Миноуг се изкачи на музикалната сцена през 1987 г. и се превърна не само в световен изпълнител, печелещ множество награди и с песни на върха на класациите през последните две десетилетия, но и в модна икона, дизайнер, предприемач, актриса и филантроп.

Харесай страницата ни във Facebook

Тя счупи не един рекорд и сътвори история с нейния дебютен албум от 1988 г. „Кайли“, който влезе в класациите на първо място и бе първият запис на жена соло изпълнител, който надвишава продажби от два милиона в Обединеното кралство и в последствие става седем пъти платинен.

Преди да стане носителка на няколко награди Grammy Кайли първо се прославя с римейка си на „The Locomotion“ през 1987 г., който е хит номер едно в австралийските класации за сингли и остава там за седем седмици, превръщайки се в най-големия австралийски хит сингъл на 80-те години.

След зашеметяващи две десетилетия по-късно Кайли постига рекорда за най-въртяна изпълнителка по английските радиа за последните двадесет години. Тя се превръща в музикална поп икона както за нейните фенове, така и за критиците.

След като постига успех отвъд океана, Кайли навлиза в Съединените щати с нейния разбиващ сингъл „Can’t Get You Out Of My Head“ през 2001 г. от нейния осми албум „Fever“. Песента достига седмото място в Billboard’s Hot 100, като и парчето, и записът получават платинен статус от продажби в Щатите.

„Fever“ спечелва на Кайли Grammy награда със сингъла „Come Into My World“. Била е номинирана и за още четири Grammy-та включително „Best Dance Recording“ („Love At First Sight“, „Slow“, и „I Believe In You“) и „Best Electronic/Dance Album“ за нейния десети албум „X“ през 2009 г.

В момента певицата участва като съдия в английските и австралийските издания на „The Voice“ и обяви своето завръщане след последния си албум „Aphrodite“ от 2010 г.

Кайли зарадва почитателите си с новия си сингъл „Into The Blue“, по който е работила с Kelly Sheehan (Mary J. Blige, Beyonce, Rita Ora) и който ще излезе на пазара на 9-ти март. Седмица по-късно се очаква и дванадесетия й подред албум „Kiss Me Once“ да бъде издаден, като сред продуцентите са Pharrell Williams, MNEK, Greg Kurstin и Ariel Rechtshaid.

В изявление Кайли признава: „2013-та беше за мен година на голяма промяна, планиране и подготовка и аз съм толкова развълнувана, че 2014 г. е вече тук и ще мога да споделя тази нова музика. „Into The Blue“ е наистина специална песен за мен, тъй като тя съдържа в себе си много от това, което съм чувствала. Нямам търпение тя да бъде представена.“

Албумът „Kiss Me Once“ на Кайли Миноуг ще е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Коментари

коментар(а)