Водещи модни тенденции при абитуриентските рокли за Сезон 2014

25
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Абитуриентските рокли за Сезон 2014 са изключително изтънчени, деликатни, семпли или със сложни декорации, в меки неутрални цветове от захарен памук до мента и орхидея. 

 

В тази статия екипът на Dama.bg ще ви запознае с най-горещите модни тенденции при абитуриентските рокли за Сезон 2014. Специално за вас подбрахме най-атрактивните предложения, които ще ви помогнат да изберете своята приказна рокля за бала.

 

Драматични дантелени нотки

Дантелата в края на роклята придава елегантност, изящество и женственост с едно вълшебно докосване. След като властваше в булчинските рокли през последните няколко сезона, сега дантелата припокрива цялата рокля и на абитуриентската сцена. Може да се комбинира с коприна, а декорациите с мъниста и кристали са истинско произведение на изкуството. 

 

Въпреки че ярките цветове са изключително популярни през новия сезон, пастелните тонове имат своето място в роклите за бала. Мента, бебешко розово, орхидея, нежна праскова – всеки един от тези цветове ще направи кожата ви свежа и сияйна. Най-важното при тези цветове е, че те не ви състаряват, а показват красотата ви в най-пленителния й и невинен вид.

 

Роклите с висока цепка от изминалия сезон продължават да властват на модния подиум. Те са дръзки, секси и смели! Дългата рокля с цепка изглежда изящна, изтънчена и стилна. С подобно модно творение няма как да не изглеждате като принцесата на бала. Може да изберете снежно бяло или закачливо розово, ярко зелено или охра. 

 

Почти всички водещи дизайнери са включили прозрачни акценти в абитуриентските рокли за Сезон 2014. Смелите деколтета, ефирните корсажи и подчертаващите извивките десени ви носят двойна доза сексапил. Голите акценти са толкова изящни, че не може и да става въпрос за нещо вулгарно. Ако искате да приковете всички погледи на бала, изберете рокля с прозрачен акцент. 

 

Къса отпред и дълга – отзад

Дългите рокли, които смело показват краката отпред, са актуални през последните няколко сезона. Те все още жънат успех и дизайнерите се възползват от популярността им. Цветовете са истинска бонбонена палитра, която спира дъха. Корсажите са украсени с дантела и камъни, като смело привличат погледите към гърдите. Виждаме отново прозрачни акценти, които разкриват нежната плът. 

 

Елегантните рокли на два пласта – с вталена горна част и долна част с две дължини, привличат вниманието през Сезон 2014. Елегантният външен вид е модерен и секси, като подчертава краката по най-добрия начин. Комбинацията от къси и дълги пластове е малко взискателна, но затова пък е атрактивна и шикозна. 

 

Каквато и рокля за бала да изберете, най-важното е да се чувствате добре с нея. Сигурни сме, че ще я познаете в мига, в който я зърнете.