Спечелете 6-дневна почивка за двама в Дубай, таблет, ваучери и много почивки в България

13
Добави коментар
pgp

Печелете страхотни награди, спестявайте и се забавлявайте със своята Grabo Club карта! Вижте как се изкачвате в класацията неусетно, при всяко посещение на Grabo Club обект!

Правилата на играта:

Получавате точки при посещения с карта Grabo Club в търговските обекти. Играта стартира на 20 Януари 2014г.

Всеки понеделник четирима от вас, натрупали точки в предходната седмица, ще получават награди чрез томбола.

На 31 Март 2014г, участникът с най-много точки ще спечели почивка в Дубай, а следващите 12 финалисти – други страхотни награди!

Голямата награда е 6-дневна почивка за двама в Дубай, с включен транспорт! Щастливецът ще получи почивка за двама в Дубай с включени 5 нощувки и закуски в 4-звезден хотел, плюс самолетни билети.

Как се печелят точки в играта: + 7 точки за всяко твое посещение с клубна карта, при спестени поне 40ст. + 1 точка за всяко ревю, което напишеш към посетен от теб обект.

Бонуси за спестена сума в рамките на едно посещение: + 6 точки за спестена сума над 2лв, в рамките на едно посещение с карта, или: + 13 точки за спестена сума над 4лв, в рамките на едно посещение с карта, или: + 20 точки за спестена сума над 6лв, в рамките на едно посещение с карта, или: + 27 точки за спестена сума над 8лв, в рамките на едно посещение с карта.

Бонуси за посетени обекти в рамките на една седмица: + 6точки за посетени 2 различни обекта в рамките на седмица, или: + 15точки за посетени 4 различни обекта в рамките на седмица, или: + 24точки за посетени 6 различни обекта в рамките на седмица, или: + 33точки за посетени 8 различни обекта в рамките на седмица, или: + 42точки за посетени 10 различни обекта в рамките на седмица.

Бонуси за посетени обекти в рамките на цялата игра: + 11 точки за посетени 5 различни обекта в рамките на цялата игра, или: + 27 точки за посетени 10 различни обекта в рамките на цялата игра, или: + 43 точки за посетени 15 различни обекта в рамките на цялата игра, или: + 59 точки за посетени 20 различни обекта в рамките на цялата игра.

Общи ограничения:

    Броят се посещенията, при които спестената сума е поне 40 стотинки.     Броят се до две посещения на седмица в един и същи обект.     Брои се не повече от едно посещение на ден в един и същи обект.     При евентуален пропуск от страна на търговски обект да отрази посещение, Grabo.bg може да съдейства единствено при предоставяне на касова бележка.

1-ва награда: Почивка за двама в Дубай – пет нощувки (шест дни), с полет от София, осигурено от Tez Tour. Пакетът включва: самолетен билет София–Шаржа–София с чартърен полет; 5 нощувки със закуски (BB) в четири звезден хотел в Дубай; трансфери летище – хотел – летище; медицинска застраховка с покритие 10000 Euro (с Assistance); пътнически и летищни такси; виза; горивна такса. Парична стойност на пакета: около 3400лв. Необходими от клиента документи: Задграничен паспорт, Актуална снимка за виза. Програма: Ден 1: чартърен полет София (Терминал 1) – Шаржа; посрещане и трансфер до избрания хотел в Дубай; настаняване и свободно време; нощувка. Дни 2–5: закуска в хотела; свободно време с възможност за екскурзия (срещу допълнително заплащане); нощувка. Ден 6: закуска в хотела; освобождаване на стаите до 12 часа и свободно време до трансфера до летище Шаржа за чартърния полет до София (Терминал 1).

2-ра награда: Таблет Apple iPad Air WiFi 16GB (бял или черен), осигурен от Национална верига Ardes.bg. Парична стойност: 969 лева. Краен срок за заявяване от клиента: 10 дни след края на играта.

3-та награда: Ваучер на стойност 350лв за покупка от магазините на мебели Kika. Краен срок за ползване: 15 календарни дни след края на играта.

4-та награда: Две нощувки за двама със закуски и СПА в SPA хотел Извор – Старозагорски минерални бани, с ползване на басейн, сауна, парна баня и фитнес. Парична стойност на пакета: 392 лева. Краен срок за ползване: до 30.06.2014г, като се съобразява със заетостта на хотела и не важи за националните празници.

5-та награда: Две нощувки за двама със закуски и СПА в Балнео хотел Свети Спас***** – Велинград, с ползване на басейн и джакузи с минерална вода; детски минерален басейн; сауна, парна баня; фитнес; релакс зона. Парична стойност на пакета: 360 лева. Краен срок за ползване: до 30.06.2014г, като се съобразява със заетостта на хотела и не важи за националните празници.

6-та награда: Две нощувки за двама със закуски и СПА в Kempinski Hotel Grand Arena *****, Банско, с ползване на сауни, парни бани, отоплен открит басейн, вътрешен басейн, джакузи, фитнес зала и уникална снежна стая, тенис, планински велосипеди, билярд, Wi-Fi, Детски клуб (през работното му време). Парична стойност на пакета: 335 лева. Краен срок за ползване: до 30.11.2014г, като се съобразява със заетостта на хотела и не важи за националните празници.

7-ма награда: Две нощувки за двама със закуски и една вечеря, плюс ползване на басейн, в хотел Калина Палас ****, Трявна. Парична стойност на пакета: 260 лева. Краен срок за ползване: до 20 Декември 2014г, като се съобразява със заетостта на хотела и не важи за националните празници.

8-ма награда: Две нощувки за двама със закуски и СПА в SPA хотел Фея – Комплекс Чифлик, с ползване на басейн с минерална вода, сауна и парна баня. Парична стойност на пакета: 240 лева. Краен срок за ползване: до 30.06.2014г, като се съобразява със заетостта на хотела и не важи за националните празници.

9-та награда: Две нощувки за двама със закуски в SPA хотел Романс Сплендид****, св.св. Константин и Елена, с ползване на вътрешен и външен басейн, фитнес, зона за релакс, паркинг, интернет. Парична стойност на пакета: 212 лева. Краен срок за ползване: до 31.05.2014г, като се съобразява със заетостта на хотела и не важи за националните празници.

10-та награда: Две нощувки за двама в Хотел Домейн Пещера ****, гр. Пещера, с включени закуски и достъп до SPA центъра (джакузи, сауна). Парична стойност на пакета: 182 лева. Краен срок за ползване: до 30.06.2014г, като се съобразява със заетостта на хотела и не важи за националните празници.

11-та награда: Две нощувки за двама в Клуб Хотел Мурите ****, Разлог, с ползване на: 4 басейна (един закрит и три открити), открит и закрит детски кът, мини игрище, фитнес, сауна, парна баня, джакузи, спортна площадка 22/44м, безжичен интернет. Парична стойност на пакета: 156 лева. Краен срок за ползване: до 01.11.2014г, като се съобразява със заетостта на хотела и не важи за националните празници.

12-та награда: Една нощувка, закуска, ползване на басейн, сауна, зона за релакс, фитнес, парна баня, за двама, в Хотел Лион, Боровец. Парична стойност на пакета: 150 лева. Краен срок за ползване: до 20.12.2014г, като се съобразява със заетостта на хотела и не важи за националните празници.

13-та награда: Ваучер за 150лв за пазаруване от сайта за мода Trendo.bg.

Седмични награди: 20 мъжки парфюма Tom Tailor и 20 комплекта козметика Manhattan, осигурени от Taota.com.

Краен срок за участие: 31 Март 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.