Мис Джуки Габриела Радославова: Изневерих на гаджето си, разделихме се

12
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Габриела Радославова, по-известна като Мис Джуки е бивше гадже на скандалния футболист Орлин Орлинов. В края на миналата година тя разкри, че той я е шамаросвал и тормозил психически през цялото време на съвместната им връзка. След като изкара кирливите му ризи, Орлинов се опита да я сплаши, но Габриела му отвърна с нови разкрития по негов адрес. Междувременно блондинката стана асистентка на водещия Митко Павлов в предаването „Комисията Павлов” по ТВ 7. Започна нова любов, отново с футболист. Наскоро призна, че я е свалял министър, пък който й предложил със следното откровение: „Ще си моята жена и ще ти давам по 10 хиляди на месец!”, но тя категорично му отказала, защото бил стар за нея.
– Габи, какво се случва с твоето ново гадже футболист?
– Вече нямам. Разделихме се точно преди Нова година. Всичко приключи…

– Но защо – нали бяхте влюбени до полуда, каква е причината?
– Аз му изневерих. Страх ме е от любовта и толкова съм разочарована и предавана, че побързах да изневеря, да го предам, за да не го направи той с мен. Не съм направила нещо хубаво, не е правилно, грешка е, но…

– На наградите на един светски сайт беше обявена за „Най-секси блондинка”. Мнозина обаче побързаха да те оплюят, има отправени критики към краката ти, и най-вече – че визията ти се дължи на фотошопа…
– Да-а-а, аз съм с най-обсъжданата уста, а вече и с най обсъжданите крака! (смее се – б. а.), Благодаря на хората, че се интересуват от мен и дори, че ме плюят – няма лошо – щом така мислят…

Нормално е да ме оплюват

за какво ли не – актуална съм!

– Разбирам, че много футболисти те свалят, лепят ти се, както казваш ти. Само по ритнитопковци ли си падаш?
– Да, ние се привличаме взаимно, имам афинитет към футболисти, трудно си харесвам друг, ако не е футболист. Но не всички ми харесват. Харесвам само ЦСКА, а червените футболни фланелки ме възбуждат. Футболът ми е страст, любов, скоро направих и специална фотосесия за отбора на ЦСКА.

– Щом е специална, значи има някой специален футболист от ЦСКА?
– Ха-ха, ммм… да има!

– Кое е най-неприличното секспредложение, отправено към теб от футболист?
– О-о-о, толкова са много, че не мога да се сетя кое е най-неприличното!… Но наистина са ми правили уникални предложения – те са големи перверзници и имат развито сексуално въображение!

– Случвало ли ти се е някой от твоите любимци да бъде агресивен с теб в секса?
– Футболистите са най-добрите мъже в леглото, правят уникален секс – страстен, нежен и груб, но в рамките на нормалното.

– Каза ми, че имаш татус, подобен на този на Благой Георгиев – харесваш ли го като футболист и като мъж?
– Да, харесвам го и като мъж, и като футболист, много е секси, той е един от най-красивите български мъже! Имам подобен татус на неговия, но още много футболисти и други мъже имат нарисувани такива кръстове…

– Ти обаче си харесваш футболисти и не щеш да чуеш за мъже от други професии! Тогава кой от тях те привлича неудържимо сексуално – Валери Божинов, Благо Георгиев, Ники Михайлов или някой друг?
– Обичам футболистите, да, но най-красивият, единственият за мен е Кристиано Роналдо. А от българските има много красиви момчета от ЦСКА, но

моят фаворит е Мартин Петров!

– Какво мислиш за Христо Сираков? Доста момичета му се лепят, а и той не пропуска по принцип кукли като теб…
– За мен не е секси и е стар – не харесвам такива! Не е за мен.

– Бяхте в едно предаване заедно с Мис Силикон – 2013 Джулиана Гани и… проф. Юлиан Вучков! Той ви оцени като „красиви и сексуално предизвикателни”. Професорът стар ли ти се вижда, или веднага си усетила неизчерпаемата му младежка енергия?
– Е-е-е, разбира се, че е стар – той може да ми е дядо! Страхотен човек беше, много положително настроен към нас, има много енергия в него! Много хора го оплюват, но той е човек, от когото можем много да научим и наистина да му се възхищаваме – това заслужава той!

– Какво още ви каза той „зад кадър”, нещо по-пиперливо или забавно?
– Даде ни съвети да не обръщаме внимание на глупостите, които пишат, да се борим за това, което искаме, пожела ни едно наше предаване и само хубави неща. Той е голям човек, страхотен, наистина!

– В друго предаване пък Ели Гигова заяви за теб, че, ако си махнеш силикона, от теб нищо няма да остане, все едно си надуваема кукла – това обиди ли те?
– Ха-ха-ха! Няма какво да коментирам – тя работи по сценарий. Нямам нищо против, но просто да си сверят сценария – за последен път казвам, че аз имам силикон само в устата.

– Защо предизвикателно и сексапилно момиче като теб не участва в конкурса „Мис Плеймейт” – не искаш ли да сложиш в малкия си джоб другите претендентки?
– Имах предложение да участвам в тази година, но не отидох. Мисля, че имам други цели в момента и искам други неща, а не да се събличам за “Плеймейт”. Може би бих участвала по-натам, но сега не е моментът, поне тази година не беше, иначе
с удоволствие бих убила конкуренцията

Едно интервю на Светлана Терзиева – СЕСИЛ