ВАРНА: Професионално почистване на лице в 9 стъпки + Ултразвуково почистване с немска медицинска козметика в Студио Taiiss!

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Janssen Cosmeceutical (Германия) е специализирана в разработване и произвеждане на професионални козметични продукти. Компанията разработва линията Cosmeceutical, която обединява козметична и фармацефтично-терапевтична грижа за кожата. Днес тези продукти са утвърдени на пазара в повече от 50 държави в целия свят. При разработката на своите продукти Janssen използват растителни и морски екстракти в биотехнологичната козметология, нов подход в прилагането на най-модерните технологии, с което потвърждават ангажимента си към прогреса на козметичната индустрия.

Процедурата включва: 

1. Почистване на лице с козметика Janssen;

2. Нанасяне на гел за омекотяване на комедоните;

3. Процедура с пароозонатор за отваряне на порите;

4. Механична обработка /почистване на комедони и пъпчици/;

5. Пилинг с /за дълбоко почистване на кожата, премахване на замърсяванията от кожата/;

6. Почистване на лицето с Ултразвук;

9. Успокояваща маска;

10. Крем с UV защита според типа кожа.  

Условия
Ваучер е валиден от 05.02.2014 до 15.03.1014г.; Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за приятелите си;Офертата включва: ВАРНА: Професионално почистване на лице в 9 стъпки + Ултразвуково почистване с немска медицинска козметика само за 11,90 лв. вместо 25 лв. в Студио Taiiss!Необходима е предварителна резервация на телефон : 0899 888 763;Работно време: Пон. – Съб. 10.00-19.00 При отказ от резервация по-малко от 24 часа или неявяване в уговорения час, ваучерът се счита за използван;Ако имате допълнителни въпроси относно офертата, можете да се обърнете към рекламодателя на посочения телефон.Намаление може да се ползва със закупен ваучер от www.Kolektivni.bgВсички условия за ползване на Kolektivni.bg След изтичане на офертата имате срок до 3 дни да платите вашите заявени ваучери.