Щампи с етикет Свети Валентин

2
Добави коментар
blagof
blagof

Щампи на тениски , сувенири , чаши , текстил …

Всяка фирма занимаваща се с изработката на тениски с щампи , естествено се старае да изпъкне с креатив, чрез който да стане атрактивна за потенциалните клиенти.Професионално изработените от опитни дизайнери щампи пренесени посредством качествен печат върху тениска или други дрехи , сувенири и т.н. , са гледка , която с естетичната си визия просто гали окото.

Повечето от компаниите , които са по-отговорни към дейността си, поръчват рекламни материали, като химикалки, календарчета , тефтери и др. напечатани с логото си и/или контактна информация и другите си собствени (при наличието им) фирмени знаци.Това е разбира се е донякъде работеща формула , но много важно и също така представително по наше мнение е персоналът на всяка стремяща се към успехи фирма да бъде облечен с дрехи върху, които са положени щампи с изображението на логото на компанията или поне щампа с името й. Тенденцията за облекло на служителите с отличителните знаци на предприятието си е особено популярна в последните години и в никакъв случай не е лукс , който да могат да си позволят само по състоятелните. Поставянето на щампи върху всякакъв вид служебно облекло със сигурност носи дивиденти от гледна точка на популяризация и спомага за засилване на отговорността и чувството за принадлежност в сътрудниците.

Особено за бизнес представен с офиси и дейност в различни региони или сравнително чести участия в представяния акции и други мероприятия целящи засилване на влияниято и разрастване е задължително ползването на щампи , като отличителен белег на представителност и сериозно отношение към собственият имидж. Корпоративното облекло във всичките му форми , обвързано с полагането на щампи , е трайно наложено , дори не толкова , като мода , а по-скоро от гледна точка на основен рекламен инструмент целящ да направи положително и трайно впечатление на потенциални клиенти и партньори , което един път постигнато е само въпрос на време да донесе пряки и непряки ползи. Печатането на щампи върху текстил , а също и оформянето на дизайна им , при липсата на готово лого или други фирмени знаци , е задача,за която въпреки, че на пръв поглед не изглежда сложна , е необходим много опит и сериозни професионални познания. Разбира дотолкова , доколкото е необходимо всичко да бъде изпълнено перфектно и разбира се да бъде постигнат максимално добър резултат.

В лицето на Дринкозавър може да намерите сериозен и отговорен партньор с много опит в разработването на дизайн за щампи и печатането на щампи върху дрехи , чаши или сувенири по различни технологии , включително и най-наложената за момента – DGT (Direct to Garment) Напечатаните от фирмата ни щампи се отличават с изключителна трайност – без видима промяна в качеството щампите издържат десетки третирания в пералня или миялна машина. Тениските , които предлагаме за печат на щампи са от най-качествените на пазара ни – от мека и удобна материя , което ги прави желано облекло освен за работният ден, така и за разходка, отдих и т.н.

На сайта ни има огромно разнообразие от прекрасно изглеждащи налични щампи , за печат. Предвидена е възможност да качвате и запазвате в профила си (след регистрация) и собствени щампи ,които посредством инструмент за онлайн персонализиране на продукти, да оразмерите и поставите в определена част от тениска, чаша или различни сувенири и така да поръчате печат на избраният продукт , който практически оформяте сами. Съществуват и много възможности за включвания в промоции ,а за поръчка на няколко бройки сувенири или тениски с щампи ще Ви предложим и преференциални условия.