Ваня Щерева издържа младо гадже

1
Добави коментар
Katrin.K
Katrin.K

Ваня Щерева е на път да бъде разорена от 20 години по-младото си гадже – модела Алекс. Момчето, което може да се похвали само с няколко пробива в клипове на фолкаджийки, нямало никакъв постоянен приход и постоянно искал от Щерева пари.

Двамата са заедно от близо година. Ваня била лудо влюбена в хубавеца и го влачела със себе си навсякъде като кученце на каишка, пише „Всеки ден“.

Ваня му давала джобни, с които той си пазарувал обяд и каквото още му трябва. Щерева дори му купувала дрехи и обувки, които плащала от собствения си джоб. Това страшно много дразнело нейната дъщеря Мила, която сега е тийнейджърка и също има нужда от глезотии.

Момичето участваше в последното издание на „Х Фактор“, но си тръгна още на първите кръгове. Въпреки това Мила не се отказвала от идеята да гради музикална кариера – нещо, за което може да й помогне именно Ваня. Преди да пропише книги и сериали, „портокаловото момиче“ записа няколко доста успешни песни.

„Мила хич не харесва гаджето на майка си. Мисли го за използвач и интересчия. Все пак той е почти неин връстник, в училище дори я бъзикали, че майка й си пада по ученици“, разказват близки на семейството.