Любовта е навсякъде, изберете най-подходящия подарък за 14 февруари, денят на Свети Валентин и виното!

1
Добави коментар
tiny
tiny

Здравейте,

по традиция ви представяме нашите идеи за оригинални подаръци за предстоящите празници. Ето, че наближава празникът на влюбените Свети Валентин, който в последните години се наложи като традиция в България и защо не! Колкото повече празници, толкова по-малко делници!

Постарахме се да предложим на нашите почитатели голям избор от подаръци, които да персонализираме специално за любимите им хора.

Ще започнем с идеята за писмо, истинско, любовно! И то писмо в бутилка, украсена със сърца и с етикетче с лично послание. Не е ли тоолкова романтично. Това е подарък, който носи едновременно и естетическа и емоционална стойност и запазва най-съкровените ви чувства завинаги!

Сърцата, разбира се са водещият лайтмотив сред нашата селекция подаръци за Свети Валентин.

Намирате ги в  нашето дървено сърце с любовно послание, с връвчица за окачване.

 

Сърцата са и прободени със стрелата на любовта под формата на магнитна картичка със снимка.

Има ги и в комплекта тениски за влюбени или тениски за цялото семейство. А какво ще кажете за сърце от думи и то не какви а най-любимите – Обичам те, на различни езици. Предлагаме ви още една оригинална идея за подарък – тениска с ваша снимка и надпис „Обичам те“, например.

Ако имате бебе или малко дете, можете да го премените като купидонче, с бебешко боди или тениска с ангелче и надпис.

С вашите снимки можем да направим колажи с надпис LOVE, които да сложим в рамка или на възглавница.

Не забравяме и любимите чаши, с които си пием сутрешното кафе и които могат да носят посланието на любимия човек. Така всяко утро ще е романтично.

За да отдадем заслуженото и на виното предлагаме ексклузивно и нашите уникални ръчно гравирани чаши за вино и шампанско, които да носят вашите имена или инициали. Подарете ги в комплект с вкусни меденки, декорирани с цитати на велики личности, посветени на любовта, поднесени в красива кутийка с етикетче с вашето послание.

Плюшените играчки са търсен и обичан подарък за деня на влюбените. При нас те са по-специални, защото са със снимка! Мече или дяволче, зависи от вас на какво се оприличавате повече:)

14 февруари е избиран често за повод да направите оригинално и интересно предложение за брак. Това може да стане по нестандартен начин с писмото в бутилка, в което да завържете и пръстена или с комплект от две тениски, едната от които да облечете, а другата да подарите на любимата. Така всички ще разберат, че скоро ще танцуват на вашата сватба!

Ако успяхме да ви вдъхновим, ще се радваме много да споделите и вашите идеи за незабравимо романтично прекарване на празника на любовта и виното 14 февруари!

Разглеждайте често нашия онлайн магазин за уникални персонализирани подаръци www.takova.com, за още идеи с които да зарадвате любимите си хора по всеки повод!

За отзиви, коментари и препоръки, можете да се свържете с нас на [email protected]