Такси 1 – Таксито на Пловдив

1
Добави коментар
taxiplovdiv
taxiplovdiv

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАШИЯ ЕКИП

Набираме таксиметрови шофьори – както на аренда, така и със собствени автомобили!

Виж още информация >>>

 

Информация за Такси 1 – Пловдив

Такси 1 е таксито на Пловдив, таксиметрова фирма с дългогодишен опит и стабилни позиции в таксиметровите превози на пътници в града. Такси 1 ООД разполага със собствена база и модерен диспечерски център. Работи изключително с нови автомобили и се стреми да създаде удобно и безопасно пътуване на своите Клиенти.

Такси 1 е единствената таксиметрова компания в Пловдив, в която пътническите таксиметрови автомобили се контролират чрез GPS система. Изградената система осигурява невъзможност за изкуствено повишаване на сумата на таксиметровия апарат, т.е. Такси 1 ГАРАНТИРА своята актуална тарифа за превоз на пътници.

Такси 1 предлага възможност за обслужване на корпоративни клиенти на преференциални условия. Фирмата има сключени договори за таксиметрови услуги с редица големи компании.

Такси 1 въведе иновативната система за разплащане през смартфон, посредством интегриране на кредитни и дебитни карти към мобилния телефон, чрез мобилно приложение CellumPay. Това позволява изключително лесно и бързо плащане, без разполагате с наличност на пари в брой и без никаква възможност за манипулиране на сметката от страна на таксиметровите шофьори.

Такси 1 изпълнява поръчки Дринк енд Драйв – безопасно и комфортно прибиране за Вас и Вашия автомобил.

Такси 1 ООД разполага и с вулканизатор, автосервиз и работилница за стругарски и шлосерски услуги. Дейността включва продажба на автогуми, аргонови заварки, изправяне на джанти.

Такси 1 има пункт за технически прегледи на леки и товарни автомобили до 3,5 т.

Такси 1 Пловдив разполага с множество пиаци в града. Това са автогара Север, Автогара Родопи, Паркинга на Централна гара, Пред Търговски център Гранд на ул. Капитан Райчо, а нощем ще ги намерите пред заведенията.

Такси 1 обслужва и летище Крумово!

 

Ние ще се погрижим за Вашето удобство и безпроблемно пътуване!