Изневерява ми и не знам как да спра всичко

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Боли ме и не знам, как да спра болката от изневярата?

Искам да споделя моята история за някой може и да много странна но това е моят живот.

Омъжена съм от 18 год и имаме две прекрасни създания който са свидетели на нашите кавги. С мъжът ми секса винаги е бил на ниво. Но това никога не му е пречило да се впуска в обятия на други жени който му се предлагат.

Да той се криеше, но знаете че това рано или късно се разбира. Бях си тръгнала за известно време с децата но те си го обичат и много страдаха и плакаха за този 1 месец раздяла. Реших че не мога да бъда такава егоистка и отново се прибрахме при него.

За кратко нещата бяха супер но пак се запя старата песен. Секс-алкохол и изневери тук там и побой. Примирих се и си затварях очите. В повечето случай любовниците са били негови колежки. Аз познавам неговата работна среда защото работихме заедно. И така няколко години.

Преди половин година бях отново на ръба да си тръгна но реших отново да си поговорим така ли ще продължава.

Той реши да си разкрием картите и да опитаме пак да бъдем щастливи. Разкри ми за последните си увлечения и аз не му спестих че имам само едно такова и то направено на инат след като той ми каза намери си и ти. За момент нещата потръгнаха доста на добре да не кажа по добре и от преди.

Освежихме си секса с нови забавления това го правихме и преди всичко бе ок. Но сега отново се появи нова тръпка и той пак стана предишния човек.

Попитах го докога след като толкова неща сме преживели заедно особено в секса всичко сме опитали и пробвали така че секс не му е липсвало- ми заяви че си е такъв.

Винаги ми е казвал че съм единствената за него, която обичал, но вече нямам сили да търпя такова нещо.

Сега се опитвам да не бъда тъжна, а да се усмихвам и да взема правилното решение. Не съм сигурна дали  имам някакви чувства към този човек. Мислех че като дам всичко, което си пожелаеше всичко ще е ок, но грешех и сега го осъзнавам