Годишни данъчни декларации

43
Добави коментар
happyathome
happyathome

Попълване и подаване на годишни данъчни декларации на физически лица и фирми:

Всички физически лица в България получаващи възнаграждения по хонорари или други извънтрудови правоотношения са длъжни да информират НАП за своите годишни доходи чрез подаване на годишна данъчна декларация. Крайният срок, в който всеки трябва да предостави тази информация е 30 април на следващата година. Всяко лице или едноличен търговец получаващ доход от извънтрудови правоотношения (наеми, прехвърляне и/или други видове предоставени права, други икономически дейности) трябва задължително да предостави своята декларация в НАП.

Всички фирми са длъжни да подадат своята данъчна декларация до 31.03.2014, дори и тези без дейност.

Било то като физическо лице или фирма (дори и без дейност), ако вие трябва да представите доходите си пред данъчните институции, ние можем да Ви предложим попълване и подаване на вашата годишна данъчна декларация.

Цена за попълване на данъчна декларация за физически лица: 20лв

Цена за фирми без дейност: 50лв (счетоводен отчет +  статистически отчет + данъчна декларации)

Цената за работещи фирми се сформира индивидуално. Свържете се с нас за актуална оферта.

Други сходни услуги, които предлагаме: Попълване на патентни декларации;Изчисляване и изготвяне на плащания за данъци;Попълване на справка за физическите лица, получили доходи, различни от трудовите през годината;Възстановяване на надвнесен данък общ доход по годишна данъчна декларация.

От 1-ви Януари 2014 година двете най-често подавани декларации трябва да се подават заедно в НАП. Това са образци 1 и 6. Счетоводна къща JJ & K предлага попълване и подаване на декларация 1 и 6 в НАП на изключително атрактивни цени. Горният промоционален код важи и за тази наша услуга.