Гергана Стоянова: Да, развеждам се! Всичко за скандала

1
Добави коментар
drgerev
drgerev

Гергана Стоянова твърди, че не се сърди на съпруга си, но и не пропуска да го жегне

Гергана Стоянова призна за развода

Гергана Стоянова призна, че отново се развежда. Водещата на „Усещане за жена“ разкри, че бракът й с Венелин Георгиев е към своя край, и е време двамата да продължат по различни пътища.

Двамата имат 6-годишен син, а от предишния си брак с Мариан Маринов Гергана има дъщеря, писа HotArena.net. Твърди, че и от двете си връзки е научила по нещо, а сега, въпреки развода, се чувства щастлива.

Но дали наистина е така? Гергана Стоянова твърди, че не се сърди на съпруга си, но и не пропуска да го жегне. В интервю за „Love Story“ тв водещата заявява, че се разделят, защото Венелин най-сетне е пораснал. „На 44 години той порасна. Време му беше, не мислите ли“, злорадства Стоянова.

Гергана Стоянова и мъжът й Венелин Георгиев

Всъщност истината е, че разводът на Гери далеч не е толкова розов, колкото го описва. Двамата водят жестока битка за имоти и пари. Само преди няколко дни пред друга медия Гергана Стоянова призна, че положението е тежко и е много разочарована от него. „Нямам думи, с които да опиша поведението му“, възмути се тв водещата и допълни, че децата тежко приемат ситуацията, затова предпочита да не коментира.

Попитана дали е намесен трети човек, Гергана Стоянова отрича. Слуховете обаче носят, че Венко още от лятото я е напуснал заради певицата Деси Добрева.

„С Мариан се разделихме, защото аз пораснах, а с Венелин, защото той порасна. Съветвам младоженците никога да не използват човека до себе си за трамплин“, заключва Гергана Стоянова.