Волене, не сме трътки, бунаци и идиоти! А ти не си Господ!

1
Добави коментар
maman9
maman9

/Поглед.инфо/ Волен Сидеров се изживява като Господ за България! Той ни смята за бунаци и идиоти. Абе, Волене, не сме трътки бе, не сме бунаци. Какви ги дрънкаш и хвърляш прах в очите на хората!

Така професор Вучков избухна по адрес на лидера на „Атака“ Волен Сидеров. Дори рекламиният блок не успя да спре устрема на професорът, който предупреди, че ще излезе от отделеното му телевизионно време, но ще каже, каквото е намислил.

„Рекламата ще почака. Имам още какво да кажа!”Водещият прегледа набързо записките си, за да продължи коментара си за националиста.

„Тича, Сидеров, крещи, държи се като Господ на България. Твърди, че не бил влязъл в заговор с БСП и ДПС. Абе, Волене, не сме трътки бе, не сме бунаци. Какви ги дрънкаш и хвърляш прах в очите на хората. Ти крепиш желязно тая некадърна власт на БСП и ДПС. Не се прави на герой и спасител на България. Не може да говориш, че целта ти е ГЕРБ да не дойде на власт. Може ли един политик да работи за това друга партия да не дойде на власт. Целта на политиците трябва да е подобряването на живота на хората в България”, обясни Вучков./

Източник: ПИК

Стани приятел на Поглед.инфо във facebook и препоръчай на своите приятели