Телевизионни въртележки: Лора се връща, Антон Хекимян отива в „Тази сутрин“

13
Добави коментар
maman9
maman9

/Поглед.инфо/ Феновете на Лора Крумова със сигурност ще са щастливи, че съвсем скоро ще видят отново на екран любимката си. Журналистката се завръща на екрана на Би Ти Ви и поема отново „Тази събота“ и „Тази неделя“. Недоволни от този факт също ще има – 5-месечният Явор, който се роди на 20 септември миналата година, и мъжът на Лора Сотир надали се радват на новината.

Водещата ще се отбележи с рекордно кратко майчинство. Малко са тези, които не изкарват поне година с бебето си, повечето жени дори се възползват от гарантираните по закон 2 години за отглеждане на дете.

Рокадите и промените в Би Ти Ви принудиха Лора да вземе скоростно решение за завръщането си. Освен смените в ръководството на медията, станали факт миналата седмица, преди десетина дни стана ясно, че водещата на „Тази сутрин“ Генка Шикерова е бременна. Тя хич няма да се нагърби да води до последно с огромен корем, решила е съвсем скоро да си вземе болничен и да остави ранния ефир на колежката си Марияна Векилска, която от няколко дни вече стои до Косьо Караджов.

Заради факта, че Генка износваше разговорите с гостите на предаването и не оставяше Косьо много-много да говори, продуцентите са се паникьосали, че двойката Караджов – Векилска няма да издържи на забързаното темпо на „Тази сутрин“. Марияна от дълги години води новини и ще й е нужно време, за да влезе в ритъм.

От Би Ти Ви не са се чудили дълго и са се свързали с Лора. Офертата им е била да се върне сега срещу по-високо заплащане. Когато тя поеме отново предаванията си, настоящият й заместник Антон Хекимян, считан за младата надежда на телевизията, ще се възцари като господар на „Тази сутрин“, пише „Всеки ден“. Той ще води заедно с Векилска, а горкият Косьо Караджов, който така и не успя да блесне в компанията на Шикерова, най-вероятно ще се върне като редови репортер в новините на Би Ти Ви.

От своя страна Крумова е приела при условие, че през седмицата няма да ходи до телевизията, за да подготвя съботно-неделния блок, а ще върши тази работа от вкъщи. Така няма да й се налага да отбива бебето, което кърми, защото реално отсъствието й ще е единствено докато снима предаването. През това време малкият Явор ще се храни с подготвени вече шишета в хладилника с майчиното мляко.

Източник: ПИК

Стани приятел на Поглед.инфо във facebook и препоръчай на своите приятели