И Апостол Пенчев напусна Би Ти Ви :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана новини/Видин новини

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Програмният директор на Би Ти Ви Апостол Пенчев е поредният шеф, който напуска телевизията. Пенчев отговаря за сериалите, риалитата и останалите развлекателни предавания. Заедно с него от медията си тръгва и един от най-опитните продуценти в „Би Ти Ви новините“ – Цветомир Семов. Той е отказал предложението на новата шефка на всички актуални предавания в телевизията Валя Гиздарска да оглави информационните емисии и е предпочел да напусне. Вчера е бил последният му работен ден в медията. Според негови колеги той най-вероятно ще продължи като продуцент в Нова телевизия.
Семов бил предложен за длъжността от бившата си шефка Люба Ризова, която миналата седмица напусна Би Ти Ви. Той трябваше да замени като главен продуцент на „Би Ти Ви новините“ Виктория Бехар, която напусна заедно с Ризова. Засега обаче една от най-важните позиции в програмата на телевизията остава вакантна.
Предаването „Нека говорят“ тази неделя най-вероятно ще се води от Жени Марчева. Досега Марчева имаше две рубрики в токшоуто. В последния брой на „Нека говорят“ на 9 февруари досегашният водещ Росен Петров обяви от екрана, че се присъединява към партията „България без цензура“. Лидерът й Николай Бареков, който бе гост в студиото, пък го покани за свой заместник. След ефира от Би Ти Ви коментираха, че медията се дистанцира от поведението и декларацията на Петров и допълниха, че водещият е употребил националния ефир за лични цели.
Все още не е известна съдбата и на шефа на спортния отдел Красимир Минев. Миналия петък стана ясно, че дирекцията на Минев се трансформира в отдел.
 

12-02-2014 г. 10:52 ч. | прочетено: 702, коментари: 0 |