Спечелете бисквитиера и бонбониера „Un Grande Amore“

13
Добави коментар
boleyn
boleyn

„Ако отдадем живота си на любовта, няма да ни остане време да се жалваме или да се чувстваме нещастни.” Жозеф Жубер

Ако направите Свети Валентин празник, по-различен от традиционното разбиране за него, можете да го превърнете в незабравимо преживяване за Вас и любимия Ви човек. Мислили ли сте да направите специален подарък със собствените си ръце, вместо да купувате традиционните подаръци от магазините? Основното е да намерите начин да изразите Вашата любов и нежност, което не би трябвало да е трудна задача за влюбените.

Оригиналните картички за празника, наречени „валентинки” могат да бъдат изработени от всички материали, с които разполагате. Картичките ще бъдат забавни, трогателни и емоционални, и ще изразят Вашите чувства.

Искате ли да споделите с нас Вашите идеи за подарък за Свети Валентин? Използвайте въображението си, чувствайте се свободни да покажете идеите си по всякакъв начин – със снимков материал или линкове. Три от тях, които съберат най-много харесвания, ще спечелят бисквитиера и бонбониера „Un Grande Amore”, с които ще направите ежедневието след празника сладко и романтично.

Краен срок за участие: 16 Февруари 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.