Премиерата на песента и видеото на колаборацията Donna ft. Pavell & Venci Venc’ – „Ще живеем вечно“ на 18-ти февруари в Raffy…

17
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

На 18.02.2014 от 19:00ч. в Raffy Terassa Bar ще се състои премиерата на песента и видеото на колаборацията Donna ft. Pavell & Venci Venc’ – „Ще живеем вечно“. Датата съвпадна и с Първия Рожден ден на мултимедийната компания – Flashmedia, която седи като продуцент на проекта.

Клипът беше заснет в два снимачни дни и включваше студийни снимки с кино платформа и мултимедия, както и външни локации, в които се разказва история, която екипът пази в тайна до премиерата. Продукцията „Ще живеем вечно“ на Flashmedia e в колаборация с Virginia Records.

Социалното послание на парчето провокира режисьорският екип на продукцията за реализацията мащабен клип с дълбочина на персонажите, преплитане на драматургични линии в кино и имиджови кадри.

Музиката, текстът и аранжимента на „Ще живеем вечно“ са Павел Николов – Pavell. В екипа на видеото са оператора и режисьор Добромир Николов, Йонко Балевски, Ангел Пешков и Константин Жеков. Режисьор на монтажа е Алекс Марков – Ann.DI, а специалните визуални ефекти са на Христо Колев – Sane. Продуцент на „Ще живеем вечно“ е Атанас Лозанов Nasix.

На партито за Първият Рожден ден на Flashmedia освен Donna, Pavell & Venci Venc’, музикални гости са Ангел & Моисей, Voice of Boys, Поли Генова, Alek Sandar, Маги Алексиева – Mey, Николай Бакалов – NickName, Прея Оссесей, Пламен Денчев, Любен Христов. Събитието ще бъде уважено от музикални журналисти, хора от развлекателния бизнес.

Flashmedia ще представи всичките си музикални видео продукции дотук като ретроспекция на продуцентската програма Flash 4 Art, която продължава да подкрепя българските музикални артисти и през 2014г.

Партньор на проекта е Шарк Енерджи Дринк – България, а гостите на премиерата ще се насладят на коктейл, музика на живо и много забавление.

Кои са съвременните вдъхновители на младите хора и какво означава да „живеем вечно“ ще разберем във вторник – 18.02.2014  в Raffy Terassa Bar

Fame.Bg е медиен партньор на премиерата на  „Ще живеем вечно“.