Вендинг автомати, кафе, консумативи за вендинг, кафе салюшън, автомати за топли напитки, кафе автомати, кафе машини,…

1
Добави коментар
venismarine.com
venismarine.com

Добре дошли в сайта на Venis.bg

Венис ООД е един от основните вендинг оператори на територията на Република България. Компанията има дългогодишен опит в експлоатацията на вендинг автомати. Разпола с мрежа от сервизи в цялата страна оборудвани с необходимия инструмент, резервни части и високо квалифициран сервизен персонал. Предлага на пазара нови и употребявани автомати от марките ZANUSSI и SAECO и монетни механизми NRI, FAGE, MONEY CONTROL, като употребяваните изделия са напълно рециклирани с гаранция.

В номенклатурата на фирмата не на второ място ще намерите и консумативи,вендинг чаши,бъркалки и кафе на зърна. Предимствата ни са ниски цени,високо качество, перфектен севиз и изгоден лизинг. Наши партньори са водещи италиански фирми за производство на кафе и вендинг консумативи. Наши клиенти са фирми от Македония, Румъния, Украйна, Русия, Армения и др.

Като нов продукт нашата компания от няколко месеца педложи на пазара и монодози за кафе и чаи. Този начин за предлагане на кафе е хит на италианския пазар и има много предимства пред традиционния.