Алекс Раева е бременна

1
Добави коментар
br1
br1

Певицата Алекс Раева най-накрая е бременна.

Звездата чака първото си дете от гаджето си – диджей Дончо, пише „Всеки ден“. Въпреки че още не са потвърдили официално щастливата новина от суеверие заради ранния етап, в социалната мрежа „Фейсбук“ се появи снимка, на която недвусмислено се вижда, че бившата вокалистка на Слави Трифонов и негова изгора позира с наедряла фигура.

На фотоса Раева сияе от щастие, сгушена в любимия си, а Дончо държи нежно и внимателно чаровната изпълнителка. Феновете на Алекс отбелязаха, че докато е била на поредната почивка на Малдивите, свързана с любимото й хоби гмуркане, тя е гледала отстрани приятелите си, които са се хвърляли във водата. Самата Алекс грижливо си е почивала и не е припарвала до водолазния си костюм, с който иначе обожава да изследва дълбините на морето. Всички почитатели на брюнетката знаят, че тя е страстен водолаз и не би пропуснала да се потопи без основателна причина.

Алекс и Дончо отдавна искат да си имат бебе и работят по въпроса от месеци. Именно желанието за наследник подтикна диджея да напусне жена си Деси и да се събере с Раева, припомнят близки до звездната двойка. Алекс обаче беше силно притеснена преди да започнат опитите, защото след първия си аборт от шоумена Слави Трифанов, имаше известни усложнения и дори се беше притеснила, че може да има репродуктивни проблеми.

Преди време пък певицата катастрофира и лежа дълго време в болница с пукнат таз, което прави раждането по естествен начин изключително трудно. Заради влечението й по екстремните спортове и високи скорости, Алекс доста си изпати с годините, но дано всичко бъде наред. Двамата опитват отдавна и заслужават да усетят щастието да имат дете, коментират приятели на красивата певица.