7-те най-горещи GIF-чета с огнената Кристина Хендрикс

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Кристина Хендрикс е американска актриса и модел, и една от най-желаните и сексапилни жени на планетата. Природните ѝ дадености я правят магнит за мъжкото внимание, а присъствието ѝ на екрана и ролите, в които играе допълват нейното огнено амплоа.

Естествена блондинка, още като малка, Кристина боядисва косата си червена. През 2007 г. прави големия си удар като актриса с емблематичната си роля на Джоан в сериала „Момчетата от Медисън Авеню“ познат и с английското си име „Mad Men“. От тогава насетне, тя се превръща в истинска жена-пожар и гради имидж на страстна прелъстителка.

Мнозина от вас може би са я забелязали и на големия екран, особено през 2011 г., когато се появява във филмите „Отчуждение“ с Ейдриън Броуди и „Drive: Живот на скорост“ с Райън Гослинг.

През 2010 г. мъжкото списание Esquire я обявява за най-добре изглеждащата американка, а анкета проведена  т същото списание и то сред жени я определя „като най-сексапилната жена в света“. Популярността на Хендрикс се дължи и на факта, че с фигурата си тя напомня за моделите от средата на миналия век и красотата ѝ е много далеч от анорексичния идеал, който властва в момента.

Качествата на Кристина Хендрикс като актриса можете да проверите и на големия и на малкия екран, докато в качествата ѝ като жена и конкретно в нейното жежко излъчване можете да се уверите с помощта на тази огнена колекция от секси GIF-ове с главно нейно участие.