Бояна Маринова: Плащаш – печелиш „Мис Плеймейт“!

13
Добави коментар
boleyn
boleyn

 Бояна Маринова е спрягана за двойничка на Николета Лозанова. Името ѝ се свързва с редица популярни мъже. Научете повече за 20-годишната моделка, която прилича на бразилка, от самата нея:
– Бояна, ти присъства на коронясването на Мис Плеймейт – коя беше твоята фаворитка и какво мислиш за победителката Елена Кучкова?
– Моята фаворитка беше Биляна и смятам, че всички в клуба също бяха за нея. Тя беше най-аплодираната, а не тази, която победи.

– Стана ясно, че конкурсът е платен…
– Ами аз точно по тази причина не съм участвала, въпреки че имах покана. Стана много банално – всичко се знае предварително, въпреки че всяка година организаторите се опитват да прикрият, че всъщност конкурсът е платен.

Но накрая се разбра, че си е точно така

„Мис България” също е нагласено – чух организаторката да го казва във фризьорския салон, където се засякохме тогава. Още преди да е започнал форматът тя каза, че имат избрано момиче. Имах покана и там да участвам, между другото, но избягвам точно защото всичко е нагласено и предварително се знае кой ще победи.

– В предварителния ни разговор ти ми каза, че също си знаела коя ще бъде победителката на конкурса „Мис Плеймейт“…?
– Да, самата Елена се е хвалила пред доста хора. Всички мои приятелки го бяха чули и едва ли имаше някой, до който не беше достигнала тази информация. Без притеснение тя е говорила, че на нея има кой да й помогне и кой да й плати титлата.

Двама от нейните любовници присъстваха на коронясването

За единия се изписа вече по медиите, това е Христо Сираков. За другия не знам колко е достоверно, но Митьо Пищова също е подал рамо на Елена.

– С Николета Лозанова сте се засекли на „Мис Плеймейт“ – не се ли хващате за гушите – ти си спрягана за нейна двойничка, дори се твърди, че си по-добрият вариант…? Търсена ли е приликата ти с нея? Четох някъде, че Николета започнала да прекалява със солариума и ти си я последвала веднага?
– С Николета се запознах преди около 2 години, покрай Васко (Азис). Аз съм си мургава по принцип, но си поддържам тена със солариум от доста малка, въпреки че е вредно. Не копирам Николета и не знам откъде тръгнаха тези сравнения. Аз знам, че Моника Валериева е спрягана за нейна двойничка. Тя има и доста пластични подобрения и може би да е търсела прилика, но аз нямам никакви операции. Така че ако има все пак някаква прилика между мен и Николета, тя определено не е търсена, това съм си аз, без скалпел.

– А каква беше историята с теб и Ники Михайлов?
– Не знам и аз каква е историята с него. Аз разбрах от ваш колега, когато ми звънна и ме попита къде съм. Аз отговорих, че съм в чужбина – имах тогава снимки на фотосесия в Турция, а той отсреща казва: „А, значи е вярно, ти си с Ники в Италия“. Доста се стреснах тогава. Това беше съвпадение, че аз съм в чужбина, той също е бил, но в Италия. С Ники съм се запознавала преди година, бяхме с приятелки на заведение и той дойде да се запознаем. Не знам дали е имал симпатии към мен, но оттогава нито съм го виждала, нито съм го чувала.

– А други известни мъже отправяли ли са сексуални предложения към теб?
– Не искам да коментирам имена, защото има и доста семейни. Но искам да кажа, че всичко е било на ниво свалка и ухажване. И няма смисъл да коментирам в такъв случай, да разваляме семейства и т.н.

– Но за Петко Димитров няма как да отречеш?
– И с него не съм имала връзка. Отново Азис ни запозна двамата, често са ни виждали в обща компания, точно защото е близък с Азис, както и аз. Често посещавам неговото заведение с приятелки и това може би дава отново повод да се говори, че имаме връзка, но Петко и Яна са си заедно и изглеждат много влюбени.

– Повечето моделки в България, а и не само, имат тарифа за секс…
– В България хората са много предубедени към красивите жени и смятат, че всяка от тях има цена. И за това голяма вина имат някои от жените. Предполагам има и такива, които го правят, чувала съм и аз тези слухове, но не мога на 100 % да го твърдя, тъй като не съм си поръчвала нито една от тях (смее се). Аз чувам и за себе си подобни твърдения и затова не знам кое е вярно и кое е само слух. За себе си твърдя, че нямам цена и го казвам съвсем отговорно.

– Но много от агенциите принуждават моделките си да „правят компания“ на заможни господа?!…
– Чувала съм, че има такива случаи. Поради тази причина аз не съм към нито една модна агенция, работя сама. Смятам, че мога да градя кариерата си самостоятелно, без да се обвързвам с договори и да ми налагат какво да правя и какво не.

– С моделката Галина Димитрова, известна като Галя на Азис, постоянно публикувате еротични снимки в социалната мрежа Фейсбук – какво целите с тях?
– Просто се забавляваме и вкарваме малко смут в Мрежата. Наскоро дори се тагнахме от 7-мо районно и това породи доста спекулации, а ние просто се шегувахме.

Стана малко беля

тъй като веднага се написаха статии и семействата ни се притесниха доста.

– Компанията ти е предимно от по-нахакани, по-агресивни момичета, мъжемелачки, като Галина Димитрова, Велина Узунова. Ти на вид си пълна противоположност – наивна, миловидна, възпитана. Как се справяте с досадните мъже, които ви притесняват по нощните клубове?
– В повечето случаи аз стоя в ъгъла на сепарето и Галя и останалите ми приятелки са около мен, така че до мен никой не стига (смее се). Галя понякога само с поглед им дава да се разбере, че не са добре дошли. Тя е страхотен човек, много е мила, но понякога става и агресивна и става лошо.

– Чувал съм коментари, че хора от компанията ти прибягват до наркотици…?
– Така ли?! Не знам за кои хора от компанията ми говориш, аз излизам с 2-3 момичета основно. Когато влезеш в една дискотека, грубо казано, 80 % от присъстващите взимат наркотици. И ако е имало такива хора на моята маса, или на сепаре до нас, които правят това нещо… Но аз никога не съм употребявала тези неща, не пуша и не пия дори. Единственият ми порок е, че пуша наргиле.

Едно интервю на Красимир КРАСИМИРОВ