Почивка в Комплекс Бендида Вилидж,гр.Павел баня! Наем на цяла къща за четирима с 2 нощувки + 2 закуски +2 вечери +…

13
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Бендида вилидж е самостоятелен комплекс от къщи, предлагащ на гостите си уют и спокойствие, разположен в гр. Павел баня или така наречената “Долина на Тракийските царе”. Комплексът  разполага с 5 комфортни, напълно самостоятелни къщи, всяка от тях на два етажа. 

На първия етаж има напълно обзаведен кухненски бокс, включващ мивка, микровълнова печка, котлони с абсорбатор, кана за топла вода, хладилник, както и необходимата посуда за приготвяне и сервиране на храна и напитки. 

Тук е трапезарията и дневната, обзаведени с маса за хранене на 6 човека, диван и фотьойл, телевизор, както и баня с тоалетна. На втория етаж са рaзположени 2 спални помещения и баня с тоалетна. 

Едната стая е с две самостоятелни легла, а другата е със спалня. В тях има необходимите гардероби, бюра и нощни шкафчета. 

Всяка къща разполага с по 2 тераси на втория етаж с изглед към Стара планина и Средна гора. Максимален капацитет за настаняване в една къща – шест човека, ако се използва диванът в дневната /на първия етаж/. 

Във всички помещения има климатик. Към всяка къща има самостоятелна лятна веранда с изглед към Стара планина и вътрешния двор.

В обслужващата сграда са разположени рецепция, СПА център с джакузи, сауна и парна баня, детски кът, ресторант /семинари до 30 човека/ с голяма лятна веранда с барбекю и пещ. 

В двора, който е изцяло озеленен е разположен летен външен басейн с размери 15х6м. с детска секция. Комплексът предлага настаняване със закуска, като и обяд и вечеря. 

Възможност за наемане на целия комплекс за организиране на семейни и фирмени партита по индивидуална заявка и програма. 

Осигурен е безплатен безжичен интернет достъп, както и паркинг за гостите. Предлагат се велосипеди под наем.

В непосредствена близост се намира конна база, на 2км е яз. Копринка, а на разстояние до 25 км. се намират множество исторически и природни забележителности.

От целия комплекс има пряка видимост към Бузлуджа и Шипка. Гостите могат да се насладят на семейна почивка, уикенд или фирмено мероприятие.  Има детски кът, в който спокойно може да оставите детето си, докато си отдъхвате в СПА центъра.

Бендида предлага на своите гости още:

– парна баня

– сауна- джакузи- масажи- външен басеин с минерална вода- паркинг в самия комплекс- поръчка на храна по ваше желание- организиране на ежедневни екскурзии и изготвяне на индивидуална програма за обиколка и запознаване с района на Павел баня- туринформация и включване в различни турове из областта- уроци по конна езда в професионална база на 5мин пеша.