Премиера: Мария Илиева – Играя стилно (remix by Dexter)

20
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Мария Илиева се довери на талантливия изпълнител и бийтмейкър Dexter за ремикса на хитовия си сингъл ‘Играя стилно’. Успешната колаборация завладява с модерно звучене и стилна игра.

Харесай страницата ни във Facebook

„Играя стилно – remix by Dexter“ вече е в родния ефир и клубовете.

Dexter е едно от най-ярките нови имена на българската музикална сцена. С дебютния си сингъл „Teenager Love“, артистът провокира с иновативните си идеи за звученето на съвременната музика.

Dexter участва в мегахита на Ангел и Моисей „Знаеш ли кой видях“, който му носи два приза от Вторите Български Хип-Хоп награди тази година. В края на 2013 излиза и сингълът му „Последна вечер“ с участието на Pavell и Моисей.

Dexter е вокален педагог във втория български сезон на музикално шоу №1 в света X Factor.

Ремиксът на „Играя стилно“ е резултат от силното приятелство и споделено усещане за музика на Мария Илиева  и Dexter. Оригиналът, дело на Мария, Любо Киров и Георги Янев, придобива ново клубно звучене. Певицата записва нови вокални линии, които могат да бъдат чути в ремикса.

„Играя стилно – remix by Dexter“ влиза в компилацията „БГ Хитове 2014″, която съвсем скоро ще бъде на музикалния пазар. В нея участват още песни на Ангел и Моисей, Криско, Любо Киров, Ice Cream, Лео, Део, Рафи и Играта и др. хитови изпълнители за 2013.

Очаква се скоро и английска версия на ремикса, както и видео към него.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It