Слави обяви: Крисия, Симона и Гергана остават в шоуто и след конкурса!

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Седмица преди големия финал в конкурса за сценична партньорка на г-н Андреев, Слави Трифонов ,обяви че трите финалистки Крисия Тодорова, Симона Иванова и Гергана Тодорова ще останат в шоуто и след края на надпреварата, видя LifeStyleBG.com.

„Ставате все по-добри. Аз и екипът ми обмисляме как да ви дадем възможност да се изявявате в шоуто и след края на конкурса”, заяви във вчерашното си предаване шоуменът, а зрителите приветстваха решението му. „Браво ,Слави! Точно така трябваше да постъпиш”, „И трите момичета имат дарба и заслужават да им се даде възможност за изява”, „Крисия, Симона и Гергана са толкова талантливи, че трябва да останат в шоуто.Поздравления за решението”, пишат интернет потребители.

Всъщност за това настояват зрителите, откакто трите момичета бяха обявени за финалистки. Седмици наред най-спряганите имена за победител в конкурса за сценична партньорка на г-н Андреев бяха на Крисия Тодорова и Симона Иванова. „Слави, не разделяй Крисия и Симона”,апелираха фенове на „Шоуто на Слави” още преди няколко седмици. Други пък безрезервно подкрепяха Гергана Тодорова.

Е, в крайна сметка до финал и битка за място до г-н Андреев няма да се стигне. Слави Трифонов и екипът му обаче ще ни предоставят възможност да гледаме талантливите деца още дълго време.

Разбира се, не липсват и мнения в нета, че постъпката на Слави Трифонов и екипът му е провокирана от чисто комерсиална цел. „Колкото и да не му се иска да признае, Слави се изплаши от Маги Халваджиян и новия му проект”, коментират зрители, а по-наблюдателните припомнят думите на Дългия от преди няколко седмици, когато се обърна със същите думи към Евгени Димитров, когато музикантът отказа да назове името на участничката, която отпада от детския конкурс.