13 Известни личности и техните най-добри приятели

29
Добави коментар
filmitena.com
filmitena.com

13 Известни личности и техните най-добри приятели

Националният ден на най-добрия приятел е 15 август, това е време да се празнува затова, че един човек знае всички твои тайни, помага ти да бъдеш готов за важна дата и ти казва кога банския  не ти е по мярка.В чест на този ден ние намерихме няколко звезди, които  достигнаха BFF статус. Приятели като Дженифър Анистон и Кортни Кокс, приятели от детските години Мат Дейман и Бен Афлек…отделят малко време да ценят общуването и другарството, което води до това да бъдеш най-добър приятел.

Кортни Кокс и Дженифър Анистън

От телевизионното шоу до реалния живот Кортни Кокс и Дженифър Анистън са приятели от самото начало.Дженифър говори често за това, как откровеността и непринуденото държане на Кортни са я шокирали при първата им среща, но с лекота приятелството им издържа проверката на времето.Разкошните момичета не са били на малкия екран заедно, но това може да се промени съвсем скоро с премиерата на новото шоу на Кортни, Cougar Town.

Наоми Уотс и Никол Кидман

Наоми Уотс и Никол Кидман имат много общо и това не е за учудване, че са най-добри приятелки. Наоми и Никол се срещат в Австралия, където завършват заедно Северен колеж за момичета в Сидни. Минавайки през драми на прекратяване и възстановяване, това е силна връзка на взаимна обич и подкрепа, както и зачитане и възхищение на кариерата за всяка една от тях. Понякога известно като предано „Nikome“, това дуо действа през 1991г. във филма „Flirting,  но от тогава изглежда се наслаждават на едно приятелство, което продължава повече от 20 години.

Виктория Бекам и Кейти Холм

Модната икона Виктория Бекам и сладката Кейти Холмс е  изглаждало като малко вероятна възможност  за приятелство преди няколко години, но в днешни дни, Кати се превръща в неин модел за спортен шик гардероб- много по- различен от ранните й дни на дизайнер с дългите клинове и красивите рокли.Стилният дует взема участие през 2007 година в Парижката седмица на Модата и според Виктория и от тогава техните сходни  характери ги прави близки.

Кейт Уинслет и Рийз Уидърспун

Кейт Уинслет и Рийз Уидърспун се срещат, когато стават съседи. Рийз весело разказва как Кейт дошла до къщата й позвънила на звънеца й.Тя предложила техните деца, които са почти на една възраст да играят заедно и попитала: „Между другото, почти е 9.00, а аз нямам нищо за пиене,имаш ли  вино“.  Останалото е история, защото от тогава стават много близки. Досега не са играли заедно във филм, но Рийз споменава за възможност да „ударят“ големия екран заедно.
 

Ева Лонгория Паркар и Марио Лопез

Когато започват да се разпространяват слухове около Ева Лонгория Паркар и Марио Лопез, те казват, че са само добри приятели. Наскоро омъжената Ева често я виждат с Марио  да ядат и да се смеят заедно като стари приятели. Ева се отнася с Марио като неин по-голям брат, те просто имат платоническа приятелска връзка, нищо, което да тревожи съпруга й Тони.

Опра Уинфри и Гейли Кинг

Кой казва, че забравяш приятелите си, когато станеш известен? Това не е истина в случая с Опра Уинфри и нейната най-добра приятелка от 33 години Гейли Кинг. Опра и Гейли се срещат когато работят заедно в телевизията в Балтимор, Мериленд.Снежна буря ги заставя да стоят заедно една нощ. След дългата нощ на бърборене и смях те стават неразделни. Опра е кръстница на двете деца на Гейли.

Лив Тейлър и Кейт Хътсън

Лив Тейлър и Кейт Хътсън се  срещнали през 1990 в  училище в Санта Моника, Калифорния.Като деца на известни родители, те намират общо помежду си още в началото на запознанството.След това и двете стават известни актриси и млади майки. Лив и Тейлър често  ги виждат заедно със своите малки синове в Ню Йорк. Заедно играят във филма „Dr. T and the Women“.

Гуенет Полтроу и Мадона

Гуенет Полтроу и Мадона са много добри приятелки от 2002, когато Мадона се премества в Англия. Те не само делят общи треньори, но и двете са перфекционисти, което ги прави успешни всяка в своята област.Гуенет приветства решителността, която вижда в Мадона и обича начина, по който се забавляват,  но затварят вратата за очите на хората.

Брат Пит и Джордж Клуни

Брад Пит и Джордж Клуни са играли в няколко филма заедно.  Двамата актьори разтуптяват сърцата във филмовия свят, Брат със своята роля на лошо момче и изглеждащ добре убиец, А Джордж  с тази изкривена усмивка и известното остроумие.Джордж говори  за своя „Bromance“  с Брат в „Today show back“  през 2008, докато водят много различен живот. ( Брат е женен мъж, а Джоржд е безгрижен ерген) и от тогава не представят да се забавляват заедно в своето велико приятелство.

Салма Хайек и Пенелопе Круз

Салма Хайек и Пенелопе Круз, тези две латинокрасавици играят заедно секси банкови обирджии през 2006 във филма Bandidas  и споделят приятелство от 10 години. Двете са приятелки след като Пенелопе се премества от Испания в Холивуд за нейната първа роля там.Те се срещат на летището, където Салма кани Пенелопе да стои с нея , играейки роля на тур водач   и преводач.Те заедно обикалят света и се забавляват.

Бен Афлек и Мат Деймън

Бен Афлек и Мат Деймън са приятели още от детинство, по-късно заедно заминават за Холивуд, заедно започват актьорската си кариера. Сега със успешните си филми, включвайки партньорство в Good Will Hunting и семейства, те казват че приятелството им е най- добро от когато и да е. Факт е че са готови да възобновят партньорството си на големия екран след 5 години разделени.

Винс Вон и Джон Фавро

Двамата са приятели от 1993 година, когато се срещат за първи път на снимките на филма „Rudy“. От тогава приятелството им се развива в най-добри приятели, като през годините двамата участват във филми като „Swingers“ (1996) и „Made“ (2001). Повече от 15 годишното им приятелство помага да се познават достатъчно добре за да може всеки един от тях да изиграе другия и да бъде сюркастичен.

Леонардо ДиКаприо и Тоби Магуайър

Лео и тоби са приятели от тийнеджърските си години, въпреки че са едни от най-сексапилните мъже в Холивуд това приятелство не се е променило и до днес. Те са снимали само 2 филма заедно „This Boy’s Life“ (1993) след който по приятелски се договарят да си помагат през годините в този шоубизнес, другият филм е черно-белият „Don’s Plum“(2001).