Почувствайте се специални в Деня на Свети Валентин

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

Как да го накараме да се влюби отново – съветите на топ гримьора на AVON Зоран Коцов за постигане на зашеметяваща визия за 14 февруари. 

Всички искаме да впечатлим партньора си със специална изненада за Деня на влюбените и стремително претърсваме всеки магазин, за да открием идеалния подарък. Козметичната компания AVON дава съвет в друга посока – обърнете внимание първо на себе си, за да го впечатлите със съблазнителна визия и да го накарате да се влюби във вас отново. За да успеете в това начинание, звездният гримьор Зоран Коцов разкрива тайните си оръжия, с които винаги постига перфектна визия в работата си:

„Тайната се крие в безупречната кожа. Тя създава впечатлението за лукс и изтънченост, принадлежащи на истинската жена, която знае как да изглежда добре. Мой сигурен помощник при постигането на този резултат е фон дьо тенът с екстракт от бели сапфири от серията LUXE на AVON. Той подхранва кожата, като я прави сияйна и хидратирана. За матиращ ефект и блясък, използвайте и пудрата от същата серия.

Определено очите са тайното оръжие на всички дами, затова на Свети Валентин трябва да им се отдели специално внимание. На клепачите нанесете от модерните за сезона леки нюанси в кафявата гама на сенките за очи LUXE, които ще придадат на погледа ви страст и магнетизъм. Опушеният грим е най-сигурният начин да оставите любимия си без дъх. За още по-изразително излъчване и съблазнителен поглед, подчертайте чувствеността на очите си с молив. За финал и ултра черен цвят, използвайте спиралата LUXE с прах от черни диаманти.

Разбира се, перфектният завършек на романтичната ви визия е запазен за устните. Трябва ви червило, което да ви осигури божествена мекота и подхранване, а също и цвят, който да подчертае чувствената ви идентичност. Идеално за празника е червилото от серията LUXE в класическия червен нюанс Designer Red.”

Следвайки тези лесни стъпки, можете да сте уверени в постигането на мечтаната визия – онази, с която ще плените сърцето на любимия още веднъж.