Детски АРТ и парти център Trinity Kids

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Trinity Kids е не просто детски парти център. Тук се предлагат детски творчески ателиета, почасова грижа за деца, детски партита за специални поводи, активен спорт, кръжок по четене и др.

“Творческа събота сутрин” е прекрасно начало на уикенда и включва три творчески ателиета – изобразително изкуство (рисуването върху стъкло, керамика, плат или хартия е изкуство), приложни изкуства (моделирането, изрязването, украсяването и много други) и „100 грама вкусотийки“ (децата помагат в кухнята и се забавляват).

Екип от специално подготвени аниматори, 4 модерно оборудвани зали, предлагащи безкрайни възможности за игра – батут, пълен с балони, мини волейбол, мини баскетбол, кът за рисуване и апликиране, сцена за театър и караоке, Playstation, Wii и маса с touch screen, са само част от забавленията, предвидени за вашите деца.

Центърът е разделен на няколко залите – Зала за най-малките (с обезопасен батут, мини къщи, оборудвани с умалени модели на кухня и работилница), Оранжевата зала (арена на театралния талант, със сцена за мини представления и караоке), Зала за спорт (за мини волейбол, мини баскетбол, въртене на обръчи, скачане на въже и йога за деца) и АРТ зала (с творческа атмосфера и интерактивни игри – Playstation, Wii и маса с touch screen за популярните игри шах и „Не се сърди човече”, както и Memory, Galaxy Sphere, Texas Battle, Space Towers, Spooky Maze, Match 3 и др).

Докато децата ви се забавляват, учат или спортуват, вие може да се настаните уютно в кафе салона, където може да изпиете чаша ароматно кафе. Той разполага с два видео екрана, на които може да следите какво правят децата ви в залите.

Работно време:
Понеделник – Неделя 09:00 ч. до 21:00 ч.