The Law: Окончателното падение на Николай Бареков

22
Добави коментар
tutankhamon661
tutankhamon661

След като изуми всички с нечестните си похвати, злобата и склонността да лъже, Hиколай Бареков успя да докаже, че винаги може да пропаднеш още. Cякаш не е спечелил омразата на почти всички граждани и не се ползва с презрението на бившите си колеги, този път заяви нещо нечувано: щом се закълне като премиер, до няколко часа ще арестува Бойко Борисов.

 

Само в тези негови думи има толкова лъжа, мръсотия и популизъм, че би трябвало да остане без нито един привърженик. Ако изобщо е имал такива. Но, разбира се, заканите му не са адресирани до интелигентните хора, които бездруго не желаят да го слушат, а до простоватите и елементарните, чийто живот се крепи на мръснишката радост някой да бъде тормозен.

Бареков няма да изпълни заканата си, защото:

1. Никога няма да бъде премиер.

2. В България не можеш да арестуваш човек заради слухове, опровергани по милион и един начина, с тежки доказателства, срещу които пробутваш голите си думи на принципа “Една жена каза”.

3. Който и да пипне Бойко Борисов, половината държава ще скочи на въстание, понеже колкото и да не му харесва на Бареков, Бойко Борисов е най-обичаният политик с армия от верни привърженици.