Възглавница Magnifico от мемори пяна и охлаждащ гел – с калъфка с цип!

2
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

За спокоен и здравословен сън от Магнифико Трейд!

Вашите жизненост, работоспособност и добро настроение зависят най-вече от добрия сън. Не правете компромиси със своето здраве и си осигурете комфорт през нощта!

Знаете ли, че човек прекарва средно една трета от живота си в сън? Тогава може би няма да Ви учуди научно доказаният факт, че доброто здраве и самочувствие зависят качеството на съня. Колкото по-добре си почиваме през нощта, толкова по-работоспособни, уравновесени и щастливи се чувстваме през деня.
 

Офертата включва:

Възглавница Magnifico от МЕМОРИ ПЯНА и ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ, с калъфка с цип, с размери 50/30/10-7 см. само за 75лв. вместо 130лв.

Възглавниците се предлагат в луксозна кутия с дръжка за подарък (като на снимката).

Защо да изберете възглавница от мемори пяна?

Възглавницата от мемори пяна реагира на различен натиск и на топлината на тялото като заема перфектно извивките на главата и врата и осигурява неповторимо разтоварване и ергономичен комфорт. Спомага поддържането на естествената позиция на вратните прешлени по време на сън, което намалява и напрежението в гръбнака.

Антиалергична

Със специална калъфка, която може да се сваля за изпиране

Препоръчана от ортопеди и рехабилитатори

Намалява въртенето по времена сън, тъй като съчетава оптимално еластичност и адаптивност.

Спомага за отпускане и възстановяване на мусклулите. Подобрява кръвообръщението и оросяването на мозъка.

Какво е мемори пяна?
Мемори пяната е високотехнологичен еластичен материал (пяна), разработен от НАСА за американските астронавти, с цел предпазване от големите гравитационни сили, действащи върху телата по време на излитането на совалките.

Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Обзавеждане за дома

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен