Годжи и Цветелина Грахич са изчезнали в Кипър

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

Две от звездите на „Шоуто на Слави“ – Георги Милчев – Годжи и певицата Цветелина Грахич са претърпели пътен инцидент в Кипър, писа в. „Всеки ден“. Двамата пътували за планирано участие в една от местните дискотеки за Деня на влюбените 14 февруари, но така и не се появили цяла вечер.

Телефоните им пък били изключени и организаторите нямали никакъв избор, освен да забавляват гостите на заведението, докато ги чакат.

Няколко часа след полунощ обаче за всички било ясно, че нито Годжи, нито Грахич ще се появят в клуба. Бесни, организаторите се свързали с екипа на предаването на Слави и с „Ку-Ку Бенд“, които обаче потвърдили опасенията, че нещо лошо се е случило с артистите.

Не сме се чували с тях, откакто тръгнаха за Кипър, това е прекалено странно, за да е съвпадение. Сякаш са потънали вдън земя, притесняват се колегите им.

Участието на Годжи и Грахич бе тиражирано няколко седмици по-рано, а в уречената нощ клубът е бил пълен. Оказало се, че двамата катастрофирали на път за Кипър и решили да отменят ангажимента.