Йоана Буковска за втори път взема роля на бременната Анастасия Ингилизова

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

С много къса прическа и в добра форма Йоана Буковска се върна на работа в театъра. Изненадващо за публиката и колегите си се появи на сцената за първи път след раждането преди 2 седмици.

Намеренията  бяха да играе чак от септември през новия театрален сезон, но променила плановете, когато  се обадил Миро Пашов, директорът на театър “Българска армия”. Той я моли да замести в “Много шум за нищо” от Уилям Шекспир Анастасия Ингилизова, която излиза в отпуск по майчинство.

Буковска се съгласила, стъписана, че през 2005 година  се случва абсолютно същата история. Тогава Ингилизова излиза в отпуск да гледа току-що родения си син Деян от актьора Деян Донков. И режисьорът Красимир Спасов кани на нейно място Йоана Буковска, която игра в пиесата допреди 2 г. След това забременя с близнаците си Любомир и Вяра и предаде щафетата отново на Ингилизова.

Всъщност почти няма актьор от театъра, който да не е минал през “Много шум за нищо”. Пиесата на Шекспир се играе за първи път преди 18 години и оттогава почти целият състав е сменен. Следващото представление е в събота от 19 ч.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти