Управителя на Гранд Хотел Банско Паскал Дойчев подкрепи ММА Гала вечер

1
Добави коментар
zdrvvvkov
zdrvvvkov

Управителя на Гранд Хотел Банско Паскал Дойчев подкрепи ММА Гала вечер

dimitar+
12 февруари 2014

На ММА гала вечерта 4 от нашите момчета и едно момиче премериха сили и победиха гръцките си съперници, сред които и шампиона на Гърция – Зураб Зарнадзе.

Истински разгром претърпяха гръцките бойци на ММА Гала вечерта, която се проведе на 14 декември. Българските ММА бойци победиха и в петте битки срещу съперниците си от Гърция, измежду които беше шампионът на южната ни съседка по ММА – Зураб Зарнадзе, който бе победен с ТКО от сливенецът Павел Живков – специалист по Муай Тай и шампион по граплинг. Голямата изненада на Гала вечерта беше ямболлийката Мария Учкова, коятов първия мач от вечерта победи със събмишън кикбоксьорката Нандиа Адамопулу още в първите няколко секунди на първия рунд от двубоя.

Гръцките състезатели не успяха да окажат особено голяма съпротива и на останалите ни трима бойци – Сотир Кичуков,Георги Стоянов и Пламен Пенчев. Кичуков – шампионът ни по ММА в категория до 63кг. победи съперника си със събмишън още в първите няколко минути. Бургазлията Георги Стоянов също приложи технична хватка на Панаи?отис Папагеоргиу, от която макар и с впечатляващата си биография, гръцкият боец не успя да се измъкне. Русенецът Пламен Пенчев победи с нокаут Агелос Гиатрас, който не успя да му се противопостави през целия мач. Битките се водиха под зоркия поглед на известния в ММА средите съдия – Пламен Петров-Легендата.

Зрелищното събитие се състоя в ивент залата на Гранд Хотел Банско, чиито управители Андон Атанасов и Паскал Дойчев смятат и занапред хотелътда бъде домакин на спортни събития от такъв ранг. Пълен запис на ММА Гала вечерта ще бъде излъчен по ТВ7 на 4 януари.

Правда.бг препоръчва и: