Вини Джоунс влиза в Къртицата 2: Разтърсване

1
Добави коментар
region.burgas
region.burgas

Автор: Емма Кондиева

Холивудската звезда от „Гепи“ Вини Джоунс влиза в риалити шоуто „Къртицата 2: Разтърсване“.

Актьорът от „Гепи“, „Две димящи дула“ и десетки други култови ленти е сигурен участник, продуцентите вече са подписали договор след преговори, които самите те нарекоха „странни“.

“Странното беше, че последното, за което говорихме, бяха парите. Вини Джоунс прие да стане част от българския проект, колкото и фантастично да звучи, защото лично го „кефи“. Харесва адреналин, харесва екшън, харесва срещите с интересни непознати лица, защото те му помагат да изгражда реалистични филмови персонажи, харесва и България“, разкриха днес продуцентите на риалити формата Иван и Андрей. Предаването ще стартира на 24 февруари отново по ТВ 7.

Те определят първия сезон на шоуто като успешно, но и генерална репетиция за това, което предстои във втората част. Припомняме, че в предното издание на формата участва баскетзвездата Денис Родман.

Сега в борбата за голямата награда ще се включат 18 души, които в продължение на 12 седмици ще дадат всичко, на което са способни в стремежа си да спечелят колкото се може повече за групата. Според правилата един от тях ще бъде къртицата и ще прави всичко възможно те да се провалят.

Физически изпитания, психическо натоварване, интелектуални предизвикателства са подготвили продуцентите за ежедневието на участнците. Голямата награда е 250 000 лева.

Базата, в която ще живеят състезателите, е най-голямата, правена до момента в български телевизионен ефир, похвалиха се продуцентите. Те разкриха, че участниците ще живеят в истински готически замък на два етажа, в който изобилстват тайни – секретни помещения се появяват и изчезват, изпълнени със загадки в стил Индиана Джоунс. Тайни мисии, свързани с различните помещения, които варират от праисторически пещери до суперфантастични стаи от бъдещето, ще съпътстват шоуто.

Всеки ден супергероите ще изпълняват отделни мисии – явни и тайни, а за да заслужат храната си, ще трябва да я ловуват в буквалния смисъл на думата. За целта ще използват различни оръжия – от древни лъкове до най-съвременна бойна техника. За да се справят в базата има създаден и специален тренировъчен център, в който участниците ще се учат на бойни изкуства, стрелба с различни оръжия и обща физическа подготовка.