Miss Dior Blooming Bouquet от Christian Dior

2
Добави коментар
ypenchev1
ypenchev1

Като приветствие за новия сезон Пролет 2014, парфюмирите от Dior представят Miss Dior Blooming Bouquet, новият класически аромат. Нотките представляват прекрасно и изтънчено съчетание между флоралните акорди, които очароват и оставят една специална ароматна следа. Това е невероятно копринено ухание, създадено от еликсира на разцъфнал божур, нежно обгърнат от сока на мандарина от Сицилия, и даряваща кожата с ласки от роза, положена върху кадифено ложе от бял мускус.
Парфюмерът на Dior, Франсоа Демаши, е създател на Miss Dior Blooming Bouquet, а уханието е аромат, който съчетава изключителна класика и превъзходна нежност. Парфюмната формула е съсредоточена около божура и жизнеността на розата, които подчертават безкрайното превъзходство на аромата с кадифените и сочни акорди.
Известната актриса Натали Портман е лице рекламната и маркетингова кампания на колекцията от парфюми Miss Dior, и още веднъж излъчването й е подчертано от новия продукт на Dior.

Флаконът на Miss Dior Blooming Bouquet следва иконичната форма на сериите парфюми Miss Dior, с акцент върху сребърната панделка. Уханието ще се предлага в разфасовки от 50 ml и 100 ml за концентрациите на тоалетната вода.