5 идеи как да завържем пролетния си шал

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

Пролетта наближава, а това е перфектното време да се появите със свежа визия. Ние сме ви приготвили няколко лесни съвета как да завържете шала си по подходящ за сезона начин.

През пролетта шалът вече няма да ви служи, само за да ви предпазва от студа. Топлите дни позволяват на красивия аксесоар да разнообразява и допълва тоалета ви. Подходящи са по-небрежните варианти за носене, някои от които ще ви покажем днес. 

Първото ни предложение е да усучете шала си. Хванете аксесоара в двата му края и започнете да го навивате в противоположни посоки, за да се усуче добре. След това го увийте два пъти около врата си и приберете краищата на шала, за да не стърчат.

Youtube

Следващата ни идея е за „безкраен“ шал. Завържете краищата му и го преметнете два пъти през врата си. Наместете го добре и сте готови.

Youtube

За да получите тази визия, първо сгънете шала по дължина. След това го сложете на врата си. През дупката, която се получава промушете единия край на шала. След това извийте отвора и промушете и другия край.

Youtube

Тази идея е много оригинална и нестандартна. Първо разпънете добре шала и хванете два от краищата му. След това ги завържете и преметнете шала през врата си два пъти. 

Youtube

Следващото ни предложение е за шал тип „гердан“. Първо сложете аксесоара на врата си, така че краищата му да падат на гърба ви. След това ги преметнете отпред и започнете да ги увивате около първия пласт.

Youtube

Изгледайте и страхотното видеото за още вдъхновяващи пролетни идеи. Разнообразете визията си и вижте по колко различни начини може да изглежда един шал.