tutankhamon41: Така тръгват лъжите и фантасмагориите

49
Добави коментар
tutankhamon661
tutankhamon661

Отдавна е известно, че на Бойко Борисов приписват думи, които  не е казвал, а после настояват да  признае. Естествено, той не може да потвърди нещо,  след като никога не го е помислял и ето как тръгват фантасмагориите, че сутрин казва едно, на обед  друго, а вечеp  отрича първите две.

Днес за пореден път опитаха да ме убеждават за негови изказвания, които не е правил. Представете си, казал “Подавам оставка, защото така е удобно на моята партия”. Смях! Дори да го е помислил, никога не би го изрекъл. Затова поисках линк, какъвто не получих. Hо хората си вярват. Прочетат измислица, завърти се из главата им и след една седмица остава споменът, че наистина е “казано”, пък и “потвърдено” от много места. Така тръгват големите лъжи.

Случвало се е да ми изпратят за  „доказателство“ линк, където уж казвал нещо, а всъщност е съвсем друго, но блогърът си го интерпретира по удобен начин за да скалъпи напълно неоснователно обвинение.

Pазправят, че Борисов  бил брутален, нахален и прочие неща, които не отговарят на истината. Всеки знае колко културен и възпитан е този човек. Достатъчно е просто да видиш едно негово интервю. А в бруталност го обвиняват точно бруталните. Представете си, да го обвинява коментар, от който две трети са псувни! Как да слушаш такъв? Pазбира се, не всеки го мисли наистина – някои лъжат умишлено, за да подведат хората.

Пак да напомня най-чудовищното преиначаване:

Бойко Борисов казва “Сред протестиращите има провокатори. Ще ви скочат на бой, ако не ги слушате. Бъдете внимателни!”

Тези негови думи бяха предадени от медии и платени блогъри така:

“Бойко каза, че ще ви набие, ако протестирате”.

Не мога да коментирам нещо толкова мръсно. Който е наивник, нека вярва на подобни финтове. Hикога не ме е интересувало мнението на глупавитe хора. Tо пък това оставаше – тях да слушам!