Каква жена се крие зад маската на Миролюба Бенатова?

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

И още от юбилейния стотен брой на сп. ELLE: как бизнес светът се феминизира, защо според Мадлен Алгафари всеки трябва да присъства поне веднъж на раждане, Ивет Лалова, Коко Шанел, Цвети Пиронкова, Ани Лейбовиц, Риана и други страхотни жени, които ни вдъхновяват!

Цяла армия от силни жени излиза в новия брой на списание ELLE – юбилейния стотен брой на изданието в България. Начело е Миролюба Бенатова, която вече две десетилетия гради име и репутация на смело момиче с микрофон в ръка. Дали извън кадър тя сваля маската, респектирала мнозина? Дали силният характер й пречи или помага в личния живот? Дали е готова откровено да признае за бронята, зад която са надниквали само най-близките й хора? Отговор на тези въпроси ще откриете в новия брой на ELLE, на който Миролюба е корица.

Компания й правят куп известни и не толкова известни жени, достойни за пример и вдъхновение. Ивет Лалова, Коко Шанел, Цвети Пиронкова, Ани Лейбовиц, Риана, Нина Добрев, Айн Ранд, Кралица Рания, Сезария Евора, Жана Дарк, Фрида Кало, Марлене Дитрих, Одри Хепбърн са само част от имената, които нямат нужда от пояснение. Според екипа на ELLE обаче си струва по-често заедно с тях да се споменават Искра Татарска, която доказва, че една майка на 8 деца може да бъде образована и работеща, Роси Караджова, която танцува прекрасно без да чува музиката, Кели Дейвидсън, която след три победи над рака избира татуировки вместо нови гърди и не се срамува да ги покаже на света, Тара Лин, която прави революция в моделските среди и въпреки рубенсовите си форми, позира за кориците на модните списания, Кармен дел Орефис, която въпреки 83-те си години все още дефилира като модел, сержант Бетина Дикова, която е първата българка, обучена за пилот на изтребител…

Специален проект на фотографа Темелко Темелков в новия брой на ELLE представя 8 мъже с поли и бради. Сред тях са актьорите Башар Рахал и Александър Кадиев. И всички са на токчета! Провокацията, пред която ELLE ги изправя, променя из основи мъжкото отношение към усилията, които полага една жена, за да е красива. Резултатът е: безкрайно уважение, изразено в думи и погледи!

И още от юбилейния брой на списание ELLE: как бизнес светът се феминизира и новият модел залага на женствеността като тип поведение с характерните за нежния пол качества като съпричастност, чувствителност, тактичност; защо според психотерапевта Мадлен Алгафари всеки трябва да присъства поне веднъж на раждане, за да оцени живота; кои са тв сериалите, които ни правят сапиосексуални и ни карат да се възбуждаме от интелект вместо от бицепси.

В списание номер едно в света на модата ще откриете също най-новите пролетни трендове, най-забележителните комбинации с класическата бяла риза, най-бързо действащите методи срещу подпухнали очи, най-яките дестинации за пътуване по женски.

Новият брой на ELLE излиза на 20 февруари.