Двоен удар на съдбата за Джулия Робъртс

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Двойна семейна трагедия мъчи кинозвездата Джулия Робъртс. Тези дни стана ясно, че 80-годишната майка на „красивата жена“ Бети Лу се бори с рак на белите дробове. „Нешънъл Инкуайърър“ съобщава, че актрисата е съкрушена и се опитва да се съвземе от новината.

Ракът на Бети Лу е бил открит по време на рутинен преглед през ноември. Новината за смъртоносната болест обаче стана известна едва тези дни, само две седмици, след като полусестрата на Джулия, Нанси се самоуби на 9 февруари. Нанси е дъщеря на Бети Лу.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall – цени от 1 до 4 лева

Бети Лу от години има разклатено здраве. През 2009 година тя получи сърдечен удар и се подложи на ангиопластика. 80-годишната майка на Джулия се е лекувала от проблеми в гърба, когато е била поставена диагнозата. „Всички изпаднаха в потрес, защото Бети е пушила в миналото и има емфизема“, каза източник за списанието.

Според информацията, операция на гърба е забавила старта на лечението на рака. 46-годишната Робъртс е приютила майка си при себе си в имението си в Малибу. Това не е първият път, в който ракът нанася удар по семейството на актрисата. Смъртоносната болест отнема бащата на Джулия, докато актрисата е била само на 10 години.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти