8-ми МАРТ с изискан женски БАЛ С МАСКИ в Арт Хотел Симона,София! Подарете си една незабравима вечер с прекрасна блок маса и…

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Още в самото начало решихме да предоставим на нашите гости една различна атмосфера, в която изкуството е водещо.

Така през лятото на 2010 г. проведохме уникален по рода си конкурс „Фантазии на Шестия етаж“, който даде възможност на млади артисти, с интерес към интериорния дизайн да осъществят своите фантазии в стаите на етажа.

За пръв път 12 селектирани участници от различни университети в България вложиха своето въображение, за да превърнат обикновен хотелскиетаж в оригинално арт пространство.

РЕЗУЛТАТЪТ: Нестандартно оформени стаи, всяка от които носи духа на съвременното виждане за уют. Конкурсът се проведе изцяло със съдействието и подкрепата на собствениците на хотела. Във всяка стая има табелка с името на дизайнера, а гласуването бе осъществено от гостите на събитието.

» безплатен безжичен интернет достъп» телевизор със сателитни канали» работно бюро» детектор за дим

Ресторант “Симона” в нежни розови и пастелни цветове създава спокойна атмосфера предразполагаща към уединение, така необходимо в големия град. Разполагаме с 90 места за отбрани гости и специални събития.

Национални и интернационални вкусотийки, приготвени с пресни продукти, без консерванти, без изкуствени подправки и добавки,изцяло събразени с природосъбразните принципи.

Условия
ВАЛИДНОСТ 08.03.2014г.

8-ми МАРТ с изискан женски БАЛ С МАСКИ в Арт Хотел Симона,София! Подарете си една незабравима вечер с прекрасна блок маса и дискотека на ТОП цена!

Меню на блок масата: -Тарталети с мус от сирена-хапки с пушено пилешко филе-хапки с пушена сьомга и филаделфия-мини пилешко шишче-мини шишче с ементал и грозде-мини шишче с чери домат и моцарела-шотове с мус от сирена и зеленчукови пръчици-шоколадов фонтан с плодове и гризини-тарталети с крем брюле-петифури-ядки-напитки(италианско вино „Фраголино“ и „Маркезина“,минерална вода)“Немаскираните“ ще могат да си вземат домино или друга маска на входа на ресторанта безплатно!

Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.

Цена на ваучера 3.00лв. заплаща се през системата на сайта.

Доплащане 25.00лв. на място в хотела при пристигане.

Обща цена на офертата 29лв.

8-МИ МАРТ Е ТВОЯТ ПРАЗНИК!ТОГАВА ИМАШ ПРАВО ДА БЪДЕШ СВОБОДНА,КРАСИВА,РАЗЛИЧНА!ДА ВЛЕЗЕШ В РОЛЯТА НА ЮБИМ ОБРАЗ ОТ КИНОТО,ЩОУ БИЗНЕСА,ИСТОРИЯТА И ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАШ КАТО НЕ БЪДЕШ СЕБЕ СИ!МОЖЕШ ДА СИ ПОЗВОЛИШ ВСИЧКО!ЗАБРАВИ ЗАДРЪЖКИТЕ И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА!ВЕЧЕРТА Е САМО ТВОЯ!ОТ ВАС СЕ ИЗИСКВА:ПРИСЪСТВИЕТО И НАСТРОЕНИЕТО!КОСТЮМЪТ-ОБЛЕЧЕТЕ Е КАТО ТАКАВА КАКВАТО ВИНАГИ СТЕ ИСКАЛИ ДА БЪДЕТЕ;КРАСИВА,МОДНА ИЛИ ФИЛМОВА ИКОНА ИЛИ ЕФЕКТНА ЗВЕЗДА ОТ ШОУ БИЗНЕСА! ОТ НАС:ПРЕКРАСНА БЛОК МАСАДИСКОТЕКА С АКТРИСАТА РОСИ И ДИДЖЕЙ!ОБЕЩАНИЕТО,ЧЕ ТОВА ЩЕ БЪДЕ ЕДНА НЕЗАБРАВИМА ВЕЧЕР!

Преди закупуването на ваучер направете запитване за свободни дати на телефон: 0887 36 96 86; 0888 95 80 84.

Намаление може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж условия за ползване www.Kolektivni.bg

След приключване на офертата имате възможност до 3 дни да платите вашите заявени ваучери.

ВАРАВН