Лацио – Лудогорец – 0:1 Аз съм Българин!!!

1
Добави коментар
mitkowin
mitkowin

Лацио – Лудогорец – 0:1 Аз съм Българин!!!

Готин пич
20/02/2014
Български, Световен, Спортни, Чу ли, че…
18 Views

Някой нещо за Левски ли ще каже или за ЦСКА. Аз мисля обаче, че е крайно време да признаят всички привърженици на футбола, че в Лудогорец правят история. И то на Стадио Олимпико  в сърцето на Италия : Лацио – Лудогорец !!!

Отбора от Разград за пореден път показа класа и отупа прахта на Лацио. Да с резервите са нека ако искат и с коакьорките да излязат, важен е крайния резултат и кой продължава, нали? Това е игра на голове и Лудогорец направи всичко по силите си за да я спечели.

И ако още говорим за късмет, нека припомним : Дузпа, греда, страхотни отигравания, гол и удари към вратата на орлите от Лацио! Да това е Лудогорец – български отбор който ни кара да се чустваме горди от факта! 

Ами националния вратар Влади Стоянов, това момче каквото имаше да извади го направи. Е какво очаквахте аз ли да извадя дузпа – уникален вратар.

И ако можем да кажем, че Светослав Дяков изпусна дузпа, а после си изкара чист червен картон, нека споменем и че е капитан на именно този Български отбор и изведе отбора до тук БЕЗ ЗАГУБА!!!

И понеже пиша и гледам мача (почти получих инфаркт на няколко пъти), дори няма значение как ще свърши, защото наистина се чуствам горд с тези момчета, момчета от БЪЛГАРСКИЯ Лудогорец!!! 

И все пак при резултат Лацио – Лудогорец завърши в полза на ЛУДОГОРЕЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ с 0 на 1

И само за ФЕНОВЕТЕ сме приготвили и една снимка

 

Лацио – Лудогорец – 0:1 Аз съм Българин!!! 5.00/5 (100.00%) 3 votes

Коментари

Коментари

България Лацио лудогорец спорт футбол 2014-02-20

Check Also

Често се случва на пътя шофьорите да бъдат хулени, но рядко се споменават пешеходците. Ето …