Идеи за употреба на пластмасови бутилки

53
Добави коментар
hobby-bg.info
hobby-bg.info

Сръчни ръце

Ако сте човек, който редовно купува напитки в пластмасови бутилки, можете да се възползвате от практичните идеи, които ще ви предложим за употребата на празните пластмасови бутилки.

Градински саксии

От пластмасови бутилки могат да се създадат малки саксии за градината. Отрежете бутилката на височина по избор и я напълнете с пръст. При желание можете да украсите бутилката или да я изрисувате с различни цветове боя. Използвайте въображението си.
 

Декорации за дома

Можете да използвате дъната на бутилките, за да направите декорации вкъщи. Направете цвете или звезда като добавите единствено малко боя. Украсете стаите си, внесете уют и топлина у дома по уникален начин.
 

Поставки за химикалки

Направете поставки за химикалки от пластмасови бутилки. Създайте красиви контейнерчета за съхранение на моливи, химикалки и други канцеларски материали.
 

Декорации за градината

Боядисайте и нарежете бутилките, така че да създадете големи пластмасови цветя, с които да украсите вашата градина. В тях можете да сложите дори и малки светлинки, с които вечер ще имате едни уникални и иновативни цветя.

Сложете цвят в дома си! Украсете интериора като направите за минути красиви и ярки&nbspповече

Представяме ви няколко оригинални идеи, с които да аранжирате празничната трапеза,&nbspповече

През зимата, когато цветята са малко, облепеният с цветни листенца абажур може да&nbspповече