Ново Roberto Cavalli Nero Assoluto Exclusive очакваме скоро!

1
Добави коментар
mikanikova
mikanikova

Roberto Cavalli обяви късно снощи премиерата на своят нов парфюм Nero Assoluto Exclusive който е вторият парфюм с това име след парфюма който беше показан към края на миналата година Nero Assoluto.

Тези 2 парфюма са част от колекцията Roberto Cavalli към които спадат и Roberto Cavalli EDP (2012), Roberto Cavalli Oud Edition (2013), Roberto Cavalli Acqua (2013) и Roberto Cavalli Exotica (от началото на 2014).

Roberto Cavalli Nero Assoluto Exclusive е изключително нежен и сексапилен нощен аромат който е изграден на цветни и дървесни нотки акомпанирани от ванилия. Ароматът му започва с нотки на орхидея, които са допълнени от сърцето с черна ванилия, подкрепени от нотките на базата които са от тъмно дърво.

Новият Nero Assoluto Exclusive Editionпристига във флакона със стандартната форма на линията но декориран с точно 2500 черни и златни кристала Сваровски, покриващи зялата повърхност на бутилчицата.

 

Roberto Cavalli Nero Assoluto Exclusive ще бъде пуснат в ограничена серия от 100 броя с обем от 75ml, като концентрацията на парфюма е Eau de Parfum.