Жена, клонинг на Барби, иска да стане безмозъчна (ВИДЕО)

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Да, тя е напълно реална. Казва се Блонди Бенет и е обсебена от идеята да стане истинска кукла Барби. И като казваме обсебена, имаме предвид точно това. Защото Блонди няма да се задоволи само да прилича на прочутата кукла, тя иска да се превърне в нея.

Самият факт, че тази жена се е прекръстила (това е наше предположение) на Блонди, на нас ни говори, че за нея няма никакви притеснения от всичко, което е направила със себе си, а и предстои да направи. Като начало, разбира се, жената е изсветлила косата си и е увеличила брутално много размера на бюста си. Тя признава, че е обсебена от идеята за пластмасова външност, а няколко джентълмени (по нейните думи) ѝ плащат, за да извършва многоборйните интервенции върху тялото си.

Последната цел на Блонди-Барби е да се лиши от мозък. Но не чрез оперативна намеса, а чрез хипноза, която бавно, но сигурно да я превърне в безмозъчна жива кукла. Тя твърди, че този метод действа. Предлагаме ви да изгледате видеото, в което жената разказва колко добре се чувства и колко ѝ е забавно. Коментара оставяме на вас.