Детето-чудо Крисия разплака България в дует с Орлин Горанов

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Крисия Тодорова заслужи напълно да бъде наречена детето-чудо на България след като снощи отново разплака всички зрители на bTV, публиката и хората в „Шоуто на Слави”.
Разградската принцеса изпя „Светът е за двама” в дует с Орлин Горанов и буквално отвя конкуренцията в първата финална вечер на конкурса за партньорка на г-н Андреев, който свършва окончателно тази вечер. Талантливото момиченце доказа, че освен талант, има и невероятна харизма и остави публиката без дъх, докато съчетаваше перфектно гласа си с този на именития изпълнител и накрая на изпълнението всички бяха единодушни, че това е най-хубавия вариант на хита на Горанов.
Малката Крисия нито за секунда не изнемогна пред великия певец. Напротив, пееше рамо до рамо с него, въпреки че в дуетите често единият изпълнител взима превес над другия.
През цялото време Орлин Горанов и Крисия Тодорова бяха обърнати един към друг, с което показаха и добро сценично сработване. Накрая емблематичният певец се наведе на едно коляно, прегърна малката сладурана и я целуна. Така публиката направо се трогна до сълзи и в този миг никой нямаше съмнение, че тя е черешката на тортата в конкурса и заслужава да спечели.
Много красиво за пореден път бе изпълнението и на другата фаворитка в надпреварата – 8-годишната Симона Иванова от Свищов. Тя обаче не успя да разчувства публиката с бързата песен на Миро „Губя контрол”, изпята в дует с него. Двамата оживиха сцената, но нито Слави и музикантите му, нито зрителите, настръхнаха както при изпълнението на Крисия.
Разградската принцеса вчера получи и силна подкрепа за конкурса от Сърбия, където вече има хиляди фенове, благодарение на местната звезда Желко Йоксимович. Както tribali.info писа, преди 2 седмици той публикува в личния си профил в туитър клип, в който талантливото дете пее парчето му „Лане мое”. Той също нарече Крисия дете-чудо и оттогава малката певица е една от най-слушаните в сръбските музикални мрежи в интернет, където клиповете от изявите й при Слави събират по над 100 хиляди гледания, а всички са единодушни, че тя най-много заслужава да спечели.
Не на това мнение обаче е Трифонов, който снощи отново призна, че не може да направи избор. Накрая на предаването Дългия бе категоричен, че утре вечер няма да е той човекът, който ще разплаче някое дете, като му каже, че не е избрано за победител. “Възрастни ми е хубаво да разплаквам, ама не и деца”, призна водещият. Тази вечер трите момичета ще изпълнят трите най-популярни песни за България и тогава, може би, конкурсът по избора на сценична партньорка на г-н Андреев ще свърши. /ПИК

21-02-2014 г. 14:17 ч. | прочетено: 729, коментари: 0 |