Конкурсът за момиче на Плейбой – Мис Плеймейт нагласен,Златка Димитрова нарича конкурентката си гнусна курва

6
Добави коментар
vatali75
vatali75

Типично българските скандали и панаири не подминаха и популярния конкурс за момиче на Плейбой – Мис Плеймейт. От няколко седмици усилено се коментира, че всичко е нагласено и победителката е вече известна – бургазлийката Златка Димитрова. Силиконовата мацка нашумя с участието си в шоуто на Слави „Бягство към победата“ и според мълвата дори е минала през кревата му. Нахаканата мадама успяла да преспи с един от шефовете на Плейбой – гърка Христос Христу, представител на гръцките издатели от Атика медиа, като за награда той й предложил короната. „Изчуках ситното гърче, така че аз ще съм победителката“, хвалила се Златка пред приятелки. Шоуто, на което ще бъде обявена новата мис Плеймейт ще е тази неделя и ще бъде предавано директно по Нова телевизия, пише в. „Уикенд“. На второ място клюката спряга пловдивчанката Симона, а на по-задни позиции ще се класират омъжената за германец Христина Хайст и блондинката Гери Аролска, нашумяла с участието си в рекламата на съмнителното питие „Узаки Зорбас“.

Между участничките, които от седмица насам са настанени в хотел в „Слънчев бряг“, цари невероятно напрежение. Мадамите вече са успели да се изпокарат помежду си и дори да се сбият. Буквално преди дни спряганата за победителка се нахвърлила с крясъци и юмруци върху пловдивчанката Симона.

„Гнусна курва, ще те смажа“, крещяла като обезумяла бургазлийката, докато налагала съперницата си. Разярените сексбомби едва били разтървани от организаторите. Според интриганти двете се скарали заради мъж, а друга версия твърди, че на Симона й писнало от хвалбите на Златка и започнала да се заяжда с нея. http://piperlivo.com/node/1182