Oral-B с ново поколение умна четка за зъби

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

Компанията Oral-B, която се занимава с хигиената на устната кухина от 1950г., и произвежда продукти като четки за зъби, пасти за зъби, води за уста и конци за зъби, обяви, че ще пусне смартфон-свързана четка за зъби, която ще предлага „персонални съвети“, за да помогне да подобрим техниката на миене на зъбите ни.

Четката за зъби ще използва Bluetooth 4.0 LE (Low Energy), за да се свързва към смартфон приложение, което може да се програмира с помощта на вашия личен зъболекар, предаде агенция Ройтерс, позовавайки се на директора на компанията.

„Зъболекарите винаги ни казват, че въпреки че хората вършат страхотна работа, миейки зъбите си през седмицата, те не могат да скрият факта, че когато дойдат при нас и погледнем вътре в устата им, ние можем да видим всички области, които те пропускат“, казва директорът на компанията.

Според тази информация стигаме до извода, че приложението очевидно ще ни дава насоки в реално време, за да ни помогне да поставим четката за зъби на правилното място.

От Oral-B са се опитвали да направят подобни неща със своите SmartSeries, но сега изглежда, че се преценили, че ще бъде по-добре да съчетаят хардуера със софтуера. Комплектът с новата четка за зъби ще започне да се продава през юни и ще струва „скромните“ 330 долара.

Бихте ли ползвали тази четка? Вижте и Bogobrush – най-екологичната четка за зъби!