PokerStars ще получи лиценз за България

28
Добави коментар
zalozi.bg
zalozi.bg

PokerStars, най- големият покер сайт в света по брой играчи, е получил одобрение от българската Държавна комисия по хазарта за лиценз за онлайн игри на територията на България, съобщиха от компанията по- рано тази седмица.

В следващите няколко седмици, PokerStars ще работи в посока финализиране на техническите изисквания за започване на дейността по лицензирането. Новите регулации ще позволят на българските жители да играят онлайн покер в лицензирани оператори, но засега няма друг интернет оператор с дадено разрешение да работи в страната.

„България е пълна с обещания“, заяви фирмата в свое изявление. „Играта на покер е с огромна известност в България и в последно време видяхме някои забележителни резултати от български играчи, включително и големия успех на Димитър Данчев, който спечели 2013 PokerStars Carribean Adventure Main Event за $1,859 млн.“ Ние сме възхитени от днешните новини и очакваме с нетърпение да работим заедно с ДКХ, така че да можем да започнем възможно най- скоро да предлагаме услугите си на българските ни потребители.“

В допълнение към този нов лиценз в нашата страна, ПокерСтарс притежава лицензи във Франция, Дания, Италия, Испания, Естония, Белгия, Германия, Малта и остров Ман.

Фирмата прави всичко възможно да навлезе отново и на американския пазар, но към днешна дата нямат не успяват да го направят.