Как да печелим пари от продажба в ebay, amazon и walmart?

1
Добави коментар
martin.gochev.58
martin.gochev.58

Интернет пространството е залято от реклами за бързи пари, като това: “Запишете се при нас и ще ви направим богати само за една седмица. Елате при нас и ще ви научим как да изкарвате десетки хиляди долари на месец”. Това са само малка част от слоганите в интернет. Но има ли наистина нещо което работи? Има ли система, която да ви покаже как да печелите пари по интернет?

Как да печелим пари от продажба в ebay, amazon и walmar?

В началото на месец януари мой приятел ми пусна един линк. Каза ми ,че наскоро е започнал нещо интересно свързано с печелене на пари от  продажба в ebay и amazon. От дълги години се занимавам с МЛМ, директни продажби и афилиейт маркетинг.  В тази връзка изгледах клипчето с голям интерес. За тези от вас , които нямат търпение да прочетат статията до край тук може да изгледате клипчето.

Какво си помислих в първия момент след , като свърши видеото? Видях че може да се продава с маржове от 20 – 50 – 100 %. Това изглеждаше много интересно. В ума ми се нагласи мисълта за допълнителен месечен доход от 50 – 100 долара. Нещо скромно , но от сърце. По интересното беше тази част с пасивните доходи. Какво е пасивен доход? За веднъж свършена работа да получаваш доход в бъдеще.

Какво предлага DS Domination?

DS domination back office

Компанията която предлага този бизнес се казва DS Domination. Основната идея е да се научиш да продаваш актикули в ebay. Всичко това се извършва от видео обучения. Всеки регистрирал се в системата започва с пакет от обучения ниво Pro. От снимката виждате , че има секции Elite, Unleashed, Monopoly и Market Xtreme Pack.

Активни доходи

В тази статия ще говоря само за нивото Pro. В нивото Pro  ще намерите 4 групи с видео обучения. Средната продължителност на едно видео е около 5 минути. Започва се от А – Б. Хора които никога не са отваряли ebay и amazon ще могат да се научат как да си регистрират акаунт. Как да си вържат ebay с pay pal акаунта. За мен голям плюс на тези видеа е, че те учат как да си подбираш артикулите, които ще продаваш. Как да ги листваш в ebay. Какъв shipping policy да им задаваш. Най – хубавото е , че продадените артикулите не ги съхраняваш при теб.

Пасивни доходи

Както споменах по – горе харесах тази система, защото предлага пасивен доход. Нивата Pro , Elite, Unleashed, Monopoly и Market Xtreme Pack са свързани с месечен абонамент. Всяко от тях те учи как да продаваш с по – големи маржове. DSD дава като комисионна към своите афилиейт партньори до 75 % от продадените пакети. Ще подготвя специална статия свързана с пасивните доходи в DSD.

Какъв е моя опит до сега с DSD?

ebay item activity

Регистрирах се в DSD на 9/01/2014 . Създадох си ebay акаунта на 10/01/. Завърших обученията на ниво Pro на 12/01/. Започнах да листвам артикули в ebay на 12/02/. Първата си продажба направих на 15/01. Тя беше с 5 долара печалба. Тогава за първи път разбрах , че системата работи. Казах си, че щом мога да продавам артикули с 5 долара печалба, значи мога да продавам и с 50 долара.

За тези от вас, който не са се сблъсквали с ebay е добре да знаят, че тяхната система е почти автоматизирана. По стечение на обстоятелствата на 23/01/ акаунта ми в ebay бе спрян. Автоматизирана система на ebay е вдигнала червен флаг и акаунта ми спря. Нямах достъп до нищо. DSD има международна FB група. Помолих за съвет от там. Казаха ми да се обадя до ebay и да разреша въпроса.

На 24-ти и 25-ти проведох няколко разговора с ebay. Оказа се , че за да ми активират акаунта отново трябва да изпратя няколко документа. На 26/01 изпратих факс с копие от моята лична карта и копие от сметката ми за телефон. На 30/01 ebay акаунта ми беше рестартиран.

Кога започнаха новите продажби?

Първата продажба за месец февруари направих на втори. От 02/02 до днес 21/02 имам 52 продадени артикула с 225 долара печалба.  38 продажби от тези 52 са на един и същ артикул. 38 пъти съм продал един артикул.  До края на месеца остават 8 дни. Следващата ми цел е 250 долара. Ще успея ли да я стигна? Ще направя всичко възможно.

Освен тези продажби започнах да развивам екип. Регистрираните чрез моя DSD афилиейт линк са трима души. Изплатената комисионна е 29,93 USD.   За мен системата работи и ме учи как да печеля пари от продажба в ebay, amazon и walmar.

Колко струва регистрацията в DSD

Всеки започва от ниво Pro. Четирите модула с обучения плюс седмични уебинари и лайвтрейнинг струват 19,90 USD. За тези от вас, които искат да генерират и пасивни доходи ще трябва да си закупят афилиейт линк. Той струва 9,00 USD на месец. Общо моята инвестиция в DSD е 30 USD. Печалбата ми само от продажби на артикули до 21/02 е 225 USD.

Какви са недостатъците?

Доста читатели ще си кажат все трябва да има няква пре….ка. Къде е уловката? Лично за мен има само един основен недостатък. Всички артикули, които продавате първо трябва да се купят. А те се купуват с лични ваши средства. Нека ви дам един пример. Продали сте артикул за 30 USD. Парите са постъпили по акаунта ви в pay pal. Вашата покупна цена на този артикул е 20 USD. Купувате артикула. Изпращате го на клиента. Той си го получава. Един ден след това може да си изтеглите парите от pay pal.

DSD дава много възможности за тези от вас, които ги виждат. Ако искате да получите допълнителна информация може да се свържете с мен по всяко време. Ако съм заспал няма да ви се обадя.

Тел. 0879 69 69 18

Facebook

 

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най – голямата отплата. Latest posts by Мартин Гочев (see all)