Бориса Тютюнджиева се уплашила от брак с Коко Динев

3
Добави коментар
ledzep
ledzep

Бориса Тютюнджиева се уплашила от брак с Коко Динев

Бориса Тютюнджиева се уплашила от брак с Коко Динев 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Красавицата Бориса Тютюнджиева решила, че й е рано да се заседява с деца вкъщи

След като си дала сметка за това, Бориса Тютюнджиева избягала от хазартния бос. Когато още беше ерген, Коко Динев изживя горещ романс с красавицата. Хазартния бос и красавицата прекараха едно незабравимо лято. Двамата обикаляха екзотични гръцки плажове, опитваха морски дарове и смазваха гласните струни с първокачествено узо – припомня „Уикенд”.
По едно време продължителната екскурзия много заприлича на щастлив меден месе. Заговори се, че футболният бос дотолкова е хлътнал по Бориса Тютюнджиева, че бил готов да й предложи брак. Някои дори започват да чуват празничния звън на камбани.

Бориса Тютюнджиева имала кратък романс с Коко Динев

В този изключително красив момент прохождащата тогава моделка изсипва лъжичка с катран в кацата с мед, като заявява, че й е рано за брак и деца. Хубавицата осъзнала, че още не й е време да седи край печката, слугувайки на мъжа си. На всичкото отгоре тя съвсем забравя за красивите мигове с Коко Динев. Така приказката приключва с нещастен край.
„Виждала съм въпросния господин, но само толкова” – отрича и досега Бориса Тютюнджиева. „Зная коя жена с раздвоен език пуска тези клюки за мен и все някога тя ще си плати” – заканва се красавицата.

Бориса влиза в новия сезон на „Къртицата“, така че за нея тепърва ще се пише.

 

 

Клюки.вс препоръчва и: