Нели Колева: Любовен Хороскоп по Лична година

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Подходящи Лични години за брак – 2 част

Нели Колева: Любовен Хороскоп по Лична година

Как се изчислява Лична година?

Изчисляване на Лична година: събираме цифрите на ден и месец от рождената дата. Към получения сбор добавяме редуцираната календарна година (2014) , ако нашата рождена дата е минала.  Ако рождена дата не е минала, добавяме редуцираната предишна календарна година (2013).
Пример: Ако Вашата рождена дата е: 09.08.1976 година
Лична година се изчислява така: 9+8+6(2013)=5 – до рождения Ви ден на 2014 година;
След 09.08.на 2014 година – Вашата Лична година е: 9+8+7(2014)=6 т.е  преминавате в следваща Лична година, която е 6. Продължителността на Лична година 6 е до рождения Ви ден през 2015 година.

ПРОВЕРЕТЕ: Коя е вашата Лична година>>>

Интересно за Лична година:

На рождения си ден сменяме Личната година.
Тълкуването на нумерологичен хороскоп е свързано не само с изчисляването на личната година, но и с прецизността на нейното тълкуване.

От рожден ден до рожден ден – се намираме в точно определена Лична година, която има числово изражение /вибрация/.

Личната година е различна от календарната година /в някои случаи съвпада/.

Изготвяне на Нумерологичен Хороскоп става въз основа на компоненти като:  Лична година, Число на живота, Личен месец, Периоди в живота на човека и други.

● Личната година дава голяма яснота както за моментното развитие на професионалната ни кариера /бизнеса/, така също и за любовните отношения с партньора /личен живот/.
● Ако сме сами и не сме обвързани с любим човек- Личната година също може да даде точна характеристика на възможностите за предстоящо наше влюбване, поява на любим човек, партньор в живота ни в рамките на годината.

В нумерологията има лични години, които с по- голям процент на вероятност дават съдбовния шанс на своя притежател за сбъдване на мечти в любовта. Те са приоритетни пред други лични години, имайки предвид:

емоциите в любовната сфера; поява на човек в живота ни, който ни привлича, харесва;
влюбване, желание за близост, общуване и продължителност на отношенията с любим човек; 
трансформиране на партньорските отношения /връзката/ в ангажираща, перспективна;
желание за брак, съвместно живеене, тенденциите за изграждане на дом, семейство, деца.

ПРОВЕРЕТЕ: Коя е вашата Лична година>>>

Една от тези лични години е Лична година 2

Лична година 2 е година, която дава големи шансове на личността за изживяване на силни, опияняващи емоции и трансформиране на любовните отношения в ангажиращи, стабилни, изграждане на дом, семейство, брак.
Какво предвещава Лична година 2?

● Лична година 2 дава алтернатива за поява на връзка /процента е над 70%/, която се развива бързо и екстремно.

● Енергетиката на Лична година 2 е изключително стабилна и привлича срещуположния пол. Дава възможност за превръщане на любовните отношения с партньора в сериозна връзка, в съвместно живеене или брак.
Дали предстои брак?- зависи и от съдбовните дадености на партньора до нас /т.е от хороскопите и на двамата партньори към момента на влюбването и в последствие, отношенията в развитие/.

● В Лична година 2 вероятността от към опияняващи мигове, поява на любим човек, в който да се влюбим и партньорските отношения да са перспективни и сериозни са видимо завишени в сравнение с Лична година 1.
● Лична година 2 е силно емоционална, активна и съзидателна. Голям процент от хората попадащи в Лична година 2 усещат с пълна сила нейното мощно, позитивно въздействие върху себе си.

● Ако сме обвързани от предишно време- Лична година 2 не ни лишава от към изживяване на емоции и влюбване. Как ще се развият любовните отношения, дали има разпадане на всичко старо от предишно време- изцяло зависи от хороскопите на всички хора имащи пряко отношение към емоциите.

● Лична година 2 е една от малкото години в живота на човека, която с голям процент на събитийност дава шанса не само за поява на връзка, но и за обвързващо, стабилно партньорство.

Важно за човек намиращ се в Лична година 1>>>

Различия с Лична година 1:

● Лична година 2 има стабилни параметри относно поява на любим човек, но за разлика от година 1, тук индивидът много по – бързо и лесно би могъл да вземе решение за съвместно живеене и брак; колебанията са изключително занижени.

● Много по-чести бракове се правят, когато единият от двамата партньори попадне в Лична година 2, в сравнение с година 1.

● Ако има съществуващ брак или партньорите живеят съвместно от доста време- попадайки в Лична година 2 личността отново има шанс за една нова връзка, влюбване, привличане или флирт. Какво точно предстои да се случи- изцяло зависи от хороскопите на хората чиито емоции са засегнати.

Следва продължение….

Кои Лични години са подходящи за брак? – 1 част >>>

 

24.02.2014/Нели Колева

Как да се свържете с Нели Колева:

0888 74 21 78

02/ 832 1289

www.horoscopedia.net 

www.nelly-koleva.com